Probleme la Moscova? Jurnaliștii britanici notează că Vladimir Putin ar avea cancer și va fi operat în februarie

Probleme la Moscova? Jurnaliștii britanici notează că Vladimir Putin ar avea cancer și va fi operat în februarie
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, Rusia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Noiembrie 2020
Data actualizare: 21 Noiembrie 2020
La începutul lunii noiembrie, presa din Marea Britanie afirma că Vladimir Putin ar fi bolnav de Parkinson, iar în 2021 urmează să își dea demisia și să renunțe la poziția de președinte al Rusiei.

Britanicii îl citau pe profesorul rus Valeri Solovei, care spusese la un post de radio din Rusia că Vladimir Putin a fost văzut tremurând destul de ciudat în timp ce se afla în public, însă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat vehement informațiile apărute.

„Este complet absurd. Totul e bine în ceea ce îl priveşte pe preşedinte”, a spus Dmitri Peskov, acesta afirmând totodată că Vladimir Putin nu va demisiona.

Acum, la aproximativ două săptămâni după ce s-a spus că președintele rus ar fi bolnav de Parkinson, jurnaliștii de la The Sun revin cu o altă informație incredibilă și îl citează pe același Valeri Solovei: Vladimir Putin ar avea cancer și ar urma să fie operat în luna februarie!

„Nu sunt doctor, așa că nu pot dezvălui cu exactitate diagnositicul, în cazul în care există persoane care sunt interesate de acest lucru. Însă, pe baza acestor dezvăluiri, lumea își poate face o idee despre viitorul lui Vladimir Putin”, a spus Valeri Solovei.

Profesorul rus chiar a mers mai departe și a afirmat că următorul președinte rus va fi Katerina Tikhonova, în vârstă de 34 de ani, care este nimeni alta decât fiica lui Vladimir Putin! Pe lista posibililor viitori președinți ar mai fi, potrivit sursei citate, și Dmitry Medvedev, care a mai fost președinte, și Dmitry Patrushev, ministru al Agriculturii.

În urmă cu aproximativ șase ani, și jurnaliștii americani notau că Vladimir Putin ar avea cancer la pancreas și ar fi fost tratat de un medic din Germania. Informațiile care apăruseră la acea vreme pentru prima dată în publicația New York Post erau negate de Dmitri Peskov: „Acestea sunt aşteptări zadarnice. Cei care difuzează astfel de zvonuri să tacă. Totul este bine”.

foto: Agerpres

Vezi și: Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies