Ser fiziologic injectat în loc de vaccin! Cum s-a întâmplat asta?

Ser fiziologic injectat în loc de vaccin! Cum s-a întâmplat asta?
Citeste mai mult despre: coronavirus, ser fiziolgic, vaccin,
Data publicarii: 23 Aprilie 2021
Data actualizare: 23 Aprilie 2021
Se pare că un medic italian din Falconara Marittima, o comună din provincia Ancona, regiunea Marche, este anchetat după ce ar fi vaccinat 30 de pacienți cu ser fiziologic în loc de dozele Pfizer.  
Potrivit AGERPRES, anchetatorii din Ancona investighează cazul, iar în cabinetul medicului au avut loc percheziții, după ce trei pacienți s-au declarat suspicioși cu privire la reticența medicului de a elibera certificate de vaccinare și la o serie de inexactități cu privire la tipul de vaccin inoculat.
 
Un caz similar a fost înregistrat și în luna ianuarie. 12 asistenţi şi medici au primit, în loc de vaccin anti-Covid, ser fiziologic. S-a întâmplat asta în Trentino, Italia și a fost vorba despre o singură sesiune de vaccinare care a implicat 47 de persoane, dintre care cel mai probabil 12 au primit câte o injecţie cu ser fiziologic în locul vaccinului Pfizer. Atunci, se pare că eroarea a apărut în momentul administrării: în mod normal, vaccinul este diluat cu soluţie fiziologică.


 

Infractorii vând online vaccinuri și tratamente false COVID-19, în escrocherii care pot pune în pericol sănătatea, securitatea și soldurile bancare ale oamenilor, a avertizat Interpol, citat de Euronews. Agenția internațională pentru criminalitate îi sfătuiește pe oameni să fie vigilenți în legătură cu astfel de escrocherii și să nu cumpere niciun vaccin coronavirus online.
 
În avertismentul său, agenția a declarat că vaccinurile sunt administrate numai de autoritățile naționale de reglementare în domeniul sănătății și „nu sunt de vânzare”. De la începutul pandemiei, „criminalii au prădat temerile oamenilor pentru a câștiga bani rapid”, a declarat secretarul general al Interpol, Jürgen Stock.
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS POȚI VEDEA INTERVIURILE LUI VITALIE:

FOTO: SHUTTERSTOKVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies