Sosia neoficială a lui Superman a murit într-un mod dubios. Ce au stabilit legiștii

Sosia neoficială a lui Superman a murit într-un mod dubios. Ce au stabilit legiștii
Christopher Dennis avea spectacole de stradă îmbrăcat în Superman. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 13 Ianuarie 2020
Christopher Dennis, bărbatul care semăna cu actorul Christopher Reeve (Superman), a murit într-o suburbie a orașului Los Angeles în noiembrie 2019. Cauza morții a fost făcută publică abia acum.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, făcuse o pasiune din a-l întruchipa, în afara ecranului, pe eroul său preferat: Superman. Cunoscut pentru asemănarea izbitoare cu actorul Christopher Reeve, Dennis a fost găsit decedat la 3 noiembrie 2019.

Conform medicilor legiști, moartea sa a survenit prin sufocare, după ce a căzut într-un container destinat colectării hainelor pentru oamenii străzii.

„Christopher Dennis s-a sufocat ca urmare a unui traumatism la cap și gât, după ce a fost parțial prins într-o cutie metalică utilizată pentru donarea hainelor”, se arată în raportul legiștilor, conform TMZ. Mai mult, legiștii susțin că au descoperit medicamente puternice în corpul acestuia.

Christopher Reeve (stânga) și Christopher Dennis (dreapta). FOTO: Getty Images

Christopher Dennis, care era un admirator al actorului Christopher Reeve, era cunoscut pentru show-urile sale stradale, pe care le susținea pe celebrul bulevard Walk of Fame

Actorul stradal nu avea adăpost, iar în 2017 a fost jefuit în plină stradă. Hoții i-au furat costumul de Superman, pelerina, un telefon și laptopul. El și-a revenit după ce a fost ajutat de oameni, care au strâns bani pentru el.

Asemănarea cu actorul care l-a interpretat pe Superman l-a ajutat să-și spună povestea la televizor. El a fost invitat chiar și în emisiunea Jimmy Kimmel Live. Realizatorul TV Jimmy Kimmel a reacționat la aflarea veștii decesului său.

„Chris a fost un tip scump, care a apărut în show-ul nostru de mai multe ori, și a fost pe placul tuturor de aici, de la Jimmy Kimmel Live. Ne va lipsi”, a spus acesta, conform sursei citate.

Christopher Dennis a fost înmormântat cu costumul de Superman, pe care îl îndrăgea atât de mult. Idolul său, actorul Christopher Reeve, s-a stins din viață la 10 octombrie 2004, la aceeași vârstă – 52 de ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Keanu Reeves vs. Keanu Reeves: Matrix 4 se lansează în aceeași zi cu John Wick 4

FULLSCREEN
Sosia neoficială a lui Superman a murit într-un mod dubios. Ce au stabilit legiștii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO