Trecerea de pietoni unde și-a pierdut viața Raisa, marcată de primărie cu întârziere

Trecerea de pietoni unde și-a pierdut viața Raisa, marcată de primărie cu întârziere
Accidentul a avut loc pe Bd. Laminorului din Sectorul 1
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Ianuarie 2022
Data actualizare: 28 Ianuarie 2022
Ancheta în cazul celor două adolescente lovite pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei avansează cu pași lenți. La fel stau lucrurile și cu „zebra” pe care polițistul cercetat pentru ucidere din culpă nu a văzut-o,  care a fost lăsată de izbeliște după tragedie.

Trecerea de pietoni unde Raisa Nicoleta și-a pierdut viața este marcată de Primăria Capialei, prin Administrația Străzilor, la trei săptămâni de la cumplitul accident.

Avocatul familiei fetei ucise de mașina poliției, Adrian Cuculis, a făcut publică o fotografie în care se vede că autoritatea locală a trimis abia vineri o echipă pentru a trasa dungi noi pe zona destinată pietonilor.

Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămâna de la accidentul unde fetița familiei Barbu și-a pierdut viață și încă o fată de 11 ani o să rămână pe viață cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident și la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacție a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”, spune Adrian Cuculis.

Ieri, polițistul Constantin Popescu a fost citat la Parchet pentru noi declarații. Tot ieri a fost convocat un specialist pentru realizarea unei expertize asupra mașinii de serviciu a agentului de poliție.

Agentul, care este acuzat de ucidere din culpă, este cercetat sub control judiciar. El a transmis familiei Raisei o scrisoare în care își manifesta regretul pentru dispariția prematură a fetei.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!