VIDEO: Un incendiu a izbucnit într-un avion plin cu pasageri

VIDEO: Un incendiu a izbucnit într-un avion plin cu pasageri
Citeste mai mult despre: incendiu, avion,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Ianuarie 2023
Data actualizare: 12 Ianuarie 2023
191 de pasageri ai unui avion cu destinația Singapore au trăit clipe de panică după ce un incendiu a izbucnit în aeronavă. Unul dintre oamenii aflați la bord a înregistrat momentul, apoi l-a publicat pe Twitter. La scurt timp, acesta s-a viralizat, iar internauții au vrut să afle mai multe despre cele întâmplate.

Un avion cu destinația Singapore se pregătea să decoleze în momentul în care un încărcător portabil de telefon mobil a luat foc! 191 de pasageri ai aeronavei au trăit adevărate clipe de panică atunci când cabina s-a umplut de fum. Însoțitorii de zbor au încercat să stingă incendiul și să calmeze oamenii panicați, însă după cum se poate observa în imagini, aceștia nu au avut prea mult succes în primă fază.

Ulterior, flăcările au fost stinse, iar zborul Taiwan-Singapore a fost anulat. 
 


Reprezentanții aeroportului au transmis că există doi pasageri răniți: unul dintre ei este chiar proprietarul încărcătorului care a luat foc, iar celălalt este partenerul lui de zbor. Cei doi au suferit arsuri ușoare la mâini și o mică vânătaie la nivelul feței. Din fericire, ceilalți 189 de pasageri nu au pățit nimic, însă zborul a fost anulat, potrivit Daily Mail.
 

Un pasager a declarat pentru știrile locale: "Dintr-o dată a fost fum, apoi l-a aruncat pe jos, iar apoi a luat foc, așa că fumul a venit peste el. Un alt martor a explicat că membrii echipajului au luat imediat extinctoarele și au pulverizat pentru a stinge focu. Era mult fum".

Companiile aeriene Scoot au făcut o declarație, în care spun că se fac cercetări după acest incident și că toate cheltuielile de zbor ale pasagerilor au fost acoperite. 

"Scoot își cere sincer scuze pentru incident. Siguranța clienților și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală", au spus ei.

Sursă foto: Captură ecran, Shutterstock

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!