7 lucruri pe care nu le știai despre Nadia Vișan de la Imperiul Leilor. Care e deviza ei în viață

7 lucruri pe care nu le știai despre Nadia Vișan de la Imperiul Leilor. Care e deviza ei în viață
Nadia Vișan, la „Imperiul Leilor”. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Februarie 2022
Data actualizare: 13 Februarie 2022
Nadia Vișan a fost surpriza plăcută a primei ediții a sezonului 3 al show-ului „Imperiul Leilor”. Antreprenoarea din spatele brandului ANYOLI are businessul în sânge, după ce a devenit independentă financiar la 17 ani.

Un milion de euro și trei investitori cuceriți de flerul ei în business sunt argumente solide pentru a o descrie pe Nadia Vișan drept una dintre cele mai curajoase femei de afaceri din România. Deși afacerea ei cu bijuterii cu stocare inteligentă este tânără, Nadia are multă experiență în business, devenind independentă financiar la vârsta de 17 ani.

Iată 7 lucruri pe care nu le știai despre Nadia Vișan

1. Profesia

De profesie e medic chirurg. „Sistemul bacovian din România m-a făcut să nu profesez, nu mă regăseam. Cumva, ceea ce fac acum e să vindec sufletul oamenilor”, ne-a spus Nadia Vișan înainte de a intra în Imperiul Leilor

2. Munca

Nadia Vișan a fondat agenția de publicitate Today Advertising, unde derulează campanii de promovare cu materiale promoționale. Pe Facebook își spune Nadia Vișan – Doctor în promoționale. „Mai am niște businessuri ale familiei (panificație, agricultură); eu mă ocup de promovare”. 

Unul dintre oamenii care au inspirat-o în business este Steve Jobs, cu care împărtășește aceeași viziune despre succes în afaceri: „Vreau să să fiu în fiecare casă, la cel puțin un membru al familiei, să bucur lumea”. Steve Jobs a reușit cu gadgeturile sale, Nadia e la început de drum.

3. Independența financiară

Nadia a intrat în afaceri la 17 ani, când și-a deschis un magazin, unde vindea „de toate”. Părinții i-au pus la dispoziție spațiul.

Eu am fost mereu independentă fiindcă nu mi-a plăcut să depind de ceva sau de cineva”, a dezvăluit antreprenoarea.

4. Marea cumpănă a vieții ei

La vârsta de 30 de ani, Nadia Vișan a trecut printr-o experiență care i-a schimbat prioritățile și vizinea despre lume și viață. „Am avut o chestie la sân, nu am știut cât e de grav. Eram o tipă super agitată și după asta mi-am dat seama că nu e despre a alerga ca un nebun în viață, e despre a te bucura”, dezvăluie antreprenoarea.

Era studentă la medicină și și-a dat seama că doar o operație o poate salva. „În momentul ăla mi-am dat seama că suntem așa de firavi, a fost momentul de răscruce al vieții mele”.

5. Credința

Nadia se declară o femeie credincioasă, fiindcă a fost crescută în familie în acest spirit. Azi ține toate posturile de peste an.

6. Viața de familie

Este divorțată din august 2021, după aproape 10 ani căsnicie. Are un băiat de 7 ani, cu fostul soț. Cu fiul ei petrece tot timpul liber și are o relație foarte bună cu sora ei mai mică și cu mama ei.

Cu famila gătesc, îmi place mult să gătesc, fac rețete în funcție de ce am în frigider. Prietenele mele mă susțin și mă admiră. Mama mă susține și mă critică cel mai mult. Când toată lumea mă dărâmă, ea mă ridică. Când lumea mă susține, ea mă critică. Dar asta e constructiv”, se confesează Nadia Vișan.

7. Dezvoltare personală

Antreprenoarea a absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român, unde a petrecut doi ani. Consideră că s-a născut cu darul de a vinde orice, oricui are nevoie de ceva. 

Vezi AICI momentul ei de la Imperiul Leilor!

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies