Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!

Citeste mai mult despre: nostradamus,
Data publicarii: 03 Ianuarie 2023
Data actualizare: 03 Ianuarie 2023
Se numește Athos Salome, este brazilian și a fost supranumit “Noul Nostradamus”. 

A prezis, printre altele, nu doar cine va juca finala Campionatului Mondial din Quatar, dar și faptul că Argentina va fi noua Campioană Mondială la Fotbal. În lista lui de profeții nu lipsește nici moartea reginei Marii Britanii, dar nici apariția și șocul pe care l-a trăit omenirea în urma Coronavirusului.

Deși multe televiziuni “l-au curtat” – printre care și cea mai mare rețea de televiziune din America de Sud, Salome a refuzat, de fiecare dată, să acorde interviuri filmate. Asta pentru că, spune el, nu se simte deloc confortabil să se adreseze direct publicului. Totuși, la începutul acestui an, Salome a acceptat să ne acorde primul interviu video din viața lui, interviu în care se adresează exclusiv românilor:

„Avem nevoie de ceva pozitiv! Pentru cei care cred că Rusia se va opri.. Nu se va opri și va exagera și mai mult de la o zi la alta! Trebuie să fie oprită.”
, a susținut el.

„Rusia va avea de suferit! Așteptați și veți vedea că va suferi, dar conflictul va continua să crească. Asta va afecta economia mai multor țări, nu doar a Ucrainei. Încă ceva.. noua legătură dintre China și Ucraina va exista. E mai reală decât vă puteți imagina. Conflictul va lua amploare, dar Rusia va simți pe propria piele o mare durere. Așadar, omenia are nevoie de rugăciune”
, a mai spus el despre război. 

„Apreciez toată afecțiunea pe care o primesc din România, unde există acest popor luptător, în care sunt mulți sânge din sângele meu. Înseamnă mult pentru mine și vă îmbrățișez pe toți”,  a spus el pentru poporul român. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!