Andi Moisescu, după 15 ani de Apropo TV: „Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc”

Andi Moisescu, după 15 ani de Apropo TV: bdquo;Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc
Andi Moisescu face de 15 ani emisiunea Apropo TV. FOTO: PRO TV
Citeste mai mult despre: Andi Moisescu, Apropo Tv, emisiune, Pro Tv,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Martie 2020
Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Andi Moisescu revine la PRO TV cu cel de-al 31-lea sezon de Apropo TV. La 15 ani de la lansarea emisiunii, Andi dezvăluie fanilor săi cu ce gânduri începe un nou sezon.

Pentru prima dată în Apropo TV, canalul de YouTube al lui Andi Moisescu devine furnizor de conținut pentru emisiune. Cum a evoluat Apropo TV în acești 15 ani și cum va fi prima emisiune din acest sezon află direct de la Andi.

Citește și

15 ani de Apropo TV. Abia aștept majoratu’, ca să dai party de pomină (nu de pomană). Cum a crescut emisiunea asta?

„Exact așa cum cresc și copiii. Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc. Cât sunt eu de modă veche, întotdeauna dispus doar la proiecte pe termen lung, tot nu m-am gândit c-o să treacă atât de repede primii 15 ani și mai ales că emisiunea va rezista. Acum, vorba aia, unde a prins 15, ar putea s-o ducă și ea până la majorat, măcar.”

Omul sfințește locul, zice-se. Care sunt invitații care au făcut emisiunea mai savuroasă din 2005 încoace? Sau nu vrei să lauzi pe nimeni ca să nu dai ocazia altora să se supere...

„Absolut toți invitații, din 2005 încoace au făcut emisiunea mai bună. Pentru că întotdeauna a existat un motiv bine întemeiat în spatele alegerii. N-am apelat niciodată la vreun invitat doar de dragul invitatului. Ci doar pentru că era de fiecare dată cea mai valoroasă opțiune pentru subiectul propus. Drept urmare, aparția fiecăruia a reprezentat un superlativ în sine.”

Mișto abordarea asta cu contentu’ de pe YouTube, inserat în Apropo TV. Până la urmă avem o șansă să-i vedem și pe fiii tăi în emisiune. Nu?

„E din ce în ce mai posibil, dar asta numai în măsura în care ei își doresc și mă conving pe mine că nu există o altă variantă mai bună. Ceea ce nu m-ar mira să se întâmple în cazul anumitor subiecte, cel puțin după cât am ajuns eu să cunosc generația lor. Pentru care am o admirație aparte, mărturisită practic, cu fiecare ocazie.”

Pentru cine nu știe, fiii lui Andi Moisescu fac senzație în vlogurile sale. Vezi AICI!

Cum va fi prima ediție Apropo TV din sezonul 31

Prima ediție din noul sezon va fi una specială, dedicată unui subiect fierbinte ca mize și temperatură. Andi Moisescu moderează o discuție amplă și animată despre Miami Bici, filmul regizat de Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD, care a bătut recent recordul de spectatori în weekend-ul de lansare.

Vreau de mult să te întreb dacă, atunci când mergi la cinema, urmărești filme românești? Cum explici succesul lui Miami Bici

„Merg la filme românești fără nicio reținere. În general, merg la film, de orice fel, extrem de relaxat și deschis. Întotdeauna la vânătoare de lucruri bune și niciodată în căutarea acului în carul cu fân. În ce privește Miami Bici, așteptările mi-au fost chiar depășite. Si asta pentru că filmul este mult mai asumat decât îmi închipuiam. 

Am spus-o foarte sincer și pe YouTube și-o s-o reiau și duminica asta, în emisiune. Am ieșit mult mai vesel decât am intrat. Ceea ce mi se pare, în cazul unui film de comedie, cel mai mare câștig. Oamenii au făcut o treabă strașnică. Le-am mărturisit-o și lor imediat după avanpremieră, când le-am și prezis tot succesul de care se bucură acum.”

De ce nu mai facem producții grandioase gen Mihai Viteazu, Mircea? Ți-e dor de ele?

„Sincer, mi-e dor să aflu adevărul. Indiferent care este el. Prefer să mă accept așa cum sunt și să încerc să mă înțeleg. Cred că e singura mea șansă, dacă îmi doresc să fac ceva, să fiu mai bun. Dacă înțelegi ce vreau să spun.”

Vezi și VIDEO: Andi Moisescu: „Zecele perfect este ceva foarte rar”


 

FULLSCREEN
Andi Moisescu, după 15 ani de Apropo TV: „Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies