Andi Moisescu, despre cum folosesc fiii lui tehnologia: „Profesoarele au fost de-a dreptul impresionate”

Andi Moisescu, despre cum folosesc fiii lui tehnologia: bdquo;Profesoarele au fost de-a dreptul impresionate
Andi Moisescu spune că fiii lui folosesc tehnologia în mod responsabil. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Februarie 2020
Andi Moisescu face furori pe YouTube, cu un vlog în care și-a inclus cei doi fii, Luca și David. Acum, fanii îi cer lui Andi să-i promoveze mai mult, fiindcă băieții chiar au ceva de spus.

„Ce bine joacă puștii tăi! Ar trebui să-i incluzi și pe ei în câte un clip, în care să aibă partea lor de opinie. Ar putea chiar să fie viitorii Apropo”, i-a scris un admirator lui Andi Moisescu. Juratul de la Românii au talent și-a inclus băieții într-un filmuleț despre vacanța petrecută la schi.

În acest vlog, Luca (11 ani) și David (13 ani) îl urechează pe tatăl lor fiindcă petrece prea mult pe telefonul mobil, în loc să se bucure de vacanță. Vezi VIDEO!

Într-un interviu acordat PROTV.RO, Andi Moisescu dezvăluie care este relația fiilor săi cu gadgeturile și tehnologia.

„Sunt ca frații, îți dai seama. E o caracteristică a generației lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mișcă amândoi. Avem chiar discuții aprinse în ceea ce privește plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic așa”, spune Andi Moisescu. 

Chiar dacă sunt adolescenți, cu multe întrebări fără răspuns, băieții l-au învățat pe Andi ceva important în materie de tehnologie: și anume să rămână actual, permanent conectat la ce e nou. Dar asta nu e totul.

„Descopăr lucruri absolut senzaționale cu ajutorul lor. Sincer, ei mi-au și deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc niște canadieni și americani absolut excepționali”, dezvăluie Andi, care nu le-a impus fiilor săi restricții în utilizarea internetului. 

Din punctul său de vedere, alta este abordarea care dă rezultate. „Încerc să ajut să descopere avantajul echilibrului în viață. Nu mi-a plăcut niciodată să impun. Prefer să-i ajut să înțeleagă. Am avut întotdeauna mai mult succes așa.” 

Iar rezultatele se văd la școală, unde Luca și David au folosit tehnologia pentru a-și face temele și pentru a ușura procesul de asimilare a materiei. Dar, cochetează ei cu ideea de a fi influenceri

„Nu știu dacă ideea de influencer îi mișcă vreun pic, dar vlogging-ul îi atrage, negreșit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărțile pe care le-au citit să fie sub forma unui video. Așa au găsit ei de cuviință să-și facă temele la școală și, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alți colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul”, mai spune Andi.

Fotografii: PRO TV/Andi Moisescu YouTube

Vezi și VIDEO: Andi Moisescu: „Zecele perfect este ceva foarte rar”. Românii au talent, din 7 februarie, la PRO TV!

FULLSCREEN
Andi Moisescu, despre cum folosesc fiii lui tehnologia: „Profesoarele au fost de-a dreptul impresionate”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO