Andreea Esca a zis de ce nu a dat interviuri în ultimele săptămâni: „De la spital nu e nimic de spus”

Andreea Esca a zis de ce nu a dat interviuri în ultimele săptămâni: De la spital nu e nimic de spus
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Iulie 2020
Data actualizare: 20 Iulie 2020
După o perioadă în care a dispărut din spațiul public, iar întreaga presă a notat că a făcut coronavirus, Andreea Esca a decis să vorbească în exclusivitate la Știrile PRO TV despre problemele prin care a trecut.

După ce a confirmat că a fost infectată cu noul coronavirus, prezentatoarea a dezvăluit și cauza pentru care a decis să nu ofere până acum detalii despre starea ei de sănătate: „Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă. Fiecare om cred că are limitele lui. Și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om. Un om care face greșeli, un om care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Și probabil că asta a fost limita mea. Am considerat că, într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”.

Apoi, ea a afirmat că, deși își expune viața în mediul online, a considerat că de la spital nu este indicat să ofere interviuri. „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Și are o limită a decenței. Aici e limita decenței mele. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea, îmi expun foarte multe lucruri din viața mea de familie, din viața de familie pe toate rețelele. Am și eu o limită. Cred că de la spital nu e nimic de spus”, a adăugat Andreea Esca.

Prezentatoarea Știrilor Pro TV a afirmat că acum toată familia este bine, rezultatele lor au ieșit negative după ce au fost tratați, iar singurul care se află în că în spital este soțul ei, Alexandre Eram: „Rezultatul tuturor a fost negativ. Eu sunt bine, Aris este bine. Din păcate, Alex mai trebuie să stea câteva zile în spital, pentru că la el va mai dura această recuperare a plămânilor. Le suntem recunoscători tuturor medicilor de la spitalul Victor Babeș și cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscător medicilor care în această perioadă se luptă cu această pandemie”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies