Duminică, telespectatorii au urmărit detaliile anchetei La granița dintre război și apărare, la România, te iubesc!

Duminică, telespectatorii au urmărit detaliile anchetei La granița dintre război și apărare, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc!, ProTV,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
Duminică seara, la România, te iubesc!, Cosmin Savu și Paul Angelescu au făcut analiza războiului din Ucraina, în ancheta La granița dintre război și apărare.

Reportajul a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.8 puncte de rating și 21.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.8 puncte de rating și 10% share. 

Războiul din Ucraina a adus schimbări majore în lumea europeană, iar zona cea mai tensionată este la granițele noastre. Acest fapt a determinat Uniunea Europeană și NATO la acțiuni fără precedent. În România sunt în jur de 4000 de soldați din țări ale Alianței Nord-Atlantice, mare parte dintre ei veniți în baza Mihail Kogălniceanu, din Constanța. 

Președintele francez, Emmanuel Macron, și-a asumat întărirea flancului sud-estic prin trimiterea unor trupe cu experiență în zone de război. Militarii sunt puși în situații tactice diferite și sunt învățați să fie adaptabili, pentru că timpul de reacție este redus și fiecare secundă contează când vorbim de salvare. 

Sute de milioane de oameni din toate colțurile lumii așteaptă să afle ce măsuri vor lua liderii celor mai puternice armate din occident. 

Noul sezon România, te iubesc! este disponibil online și pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!