Exerciții pentru pectorali și bicepși pe care le poți face foarte ușor acasă. De ce obiecte ai nevoie pentru a te antrena

Exerciții pentru pectorali și bicepși pe care le poți face foarte ușor acasă. De ce obiecte ai nevoie pentru a te antrena
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 23 Mai 2020
Data actualizare: 23 Mai 2020
Este foarte important să lucrezi fiecare parte a corpului pentru a te menține în formă. Cătălina Oprea și Robert Marincescu, doi pasionați ai sportului, îți arată, într-un nou episod din seria "Home workout", câteva exerciții pentru pectorali și bicepși, pe care le poți face acasă. 

Cătălina Oprea, reporter PRO TV și prietenul ei, Robert Marincescu, un iubitor al sportului, continuă seria "Home workout" și îți arată astăzi, un nou antrenament, pe care îl poți realiza cu ușurință acasă, singur sau alături de partenerul tău. Dacă săptămâna trecută, cei doi au realizat o serie de exerciții pentru picioare, în episodul de astăzi, Cătălina și Robert îți arată ce trebuie să faci pentru a-ți lucra pectoralii și bicepșii. 

Așa că nu mai sta pe gânduri și urmărește materialul de mai jos. De menționat faptul că este esențial ca înainte de orice antrenament, să îți încălzești corpul în jur de 10-15 minute.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies