Facem Level - episodul 6: George Piștereanu față în față cu Counter-Strike 1.6. Cum s-a descurcat actorul la acest joc

Facem Level - episodul 6: George Piștereanu față în față cu Counter-Strike 1.6. Cum s-a descurcat actorul la acest joc
Autor: Ionela Lupu
Data: 11 Iunie 2020
AKollo l-a avut ca invitat special în episodul cu numărul șase al emisiunii "Facem Level", pe George Piștereanu, Tibor din serialul VLAD. Actorul a vorbit despre experiența avută în copilărie cu jocurile video și, deopotrivă, a jucat alături de aceasta o serie de meciuri Counter-Strike 1.6,  pe unele dintre cele mai populare harți. 

Counter-Strike se numără,  la fel ca GTA 5 sau Call of Duty, printre cele mai populare jocuri din lume. În Las Vegas, spre exemplu, există un poligon de tragere, care oferă posibilitatea de a folosi arme ce se regăsesc în Counter Strike.  Dacă vrei să treci printr-o experiență similară cu cea din joc, trebuie să plătești suma de 695.99 $. 

Citește și: Facem Level - episodul 5: Call of Duty: Mobile cu Raku Game Station. Află trucuri și ponturi interesante despre acest joc

George Piștereanu, actorul care interpretează rolul lui Tibor în serialul VLAD, a jucat alături de AKollo, gazda emisiunii "Facem Level", în episodul cu numărul șase, o serie de meciuri Counter-Strike 1.6, pe unele dintre cele mai populare harți, amintindu-și astfel de sălile de net. 
 

Tot în acest episod, George a vorbit despre experiența avută în copilărie cu jocurile video, când le-a descoperit și în ce formă:"Eram clasa a cincea. Mi-au cumpărat ai mei un computer destul de potent, puteam să joc chestii pe el, aveam și DVD ROM. Chiar vindeam CD-uri piratate, începusem să fac un business. Primul joc pe care l-am jucat a fost Counter-ul"

De asemenea, aceasta i-a povestit lui AKollo cum și-a petrecut timpul pe perioada de izolare: "Am făcut extrem de mult content. Uite, mi-am pus YouTube-ul la punct. Urmează să fac un proiect pe YouTube. Am făcut extrordinar de mult Tik Tok-uri. Am făcut și câteva filmulețe educaționale vis-a-vis de purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor". 

"Facem Level", noua emisiune marca protvplus.ro, le aduce fanilor, în fiecare săptămână, un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Akollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies