Geanina Ilieș nu se desparte de fiul adolescent nici în vacanțe: „Dacă aș putea, l-aș pupa toată ziua”

Geanina Ilieș nu se desparte de fiul adolescent nici în vacanțe: bdquo;Dacă aș putea, l-aș pupa toată ziua
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Iulie 2020
Data actualizare: 13 Iulie 2020
Pentru Geanina Ilieș, cele mai reușite vacanțe sunt în trei. Când vine vorba de timp liber, nu-l exclude din schemă pe fiul ei adolescent. Patrick are 13 ani și încă își însoțește mama în concediu.

Au o legătură foarte puternică. Geanina Ilieș și fiul ei, Patrick, își fac vacanțele împreună, iar puștiul nu strâmbă din nas. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche dezvăluie că lui Patrick îi place să petreacă timp cu mama lui și cu iubitul ei și că nu și-a revendicat încă acea independență specifică adolescenților.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Geanina și Patrick au petrecut puține zile la mare și așteaptă vremuri mai bune pentru vacanța de vară.

Tot cu băiatul de gât și vara asta sau el are vacanța lui acum, cu prietenii?

„Încă am brațul pregătit și anul acesta pentru Patrick. El se simte foarte bine cu noi în vacanță și deocamdată nu a cerut acea intimitate de vacanță. Eu încă îl văd băiatul meu mic și simpatic. Știu că o să vină și vremurile alea, așa că profit acum cât pot de prezența lui.”

Cum e să mergi în concediu cu un adolescent de 13 ani?

„Este super fun. Patrick nu se dezice de la nicio activitate. Este un copil căruia îi place să încerce toate activitățile posibile. Îi place să se plimbe, să viziteze și, cel mai mult, îi place să stea printre oamenii mari, să râdă și el și să se implice în glume. Are un simț al umorului foarte dezvoltat și îmi place că nu e un copil timid.”

Am văzut recent pe Instagram că nu prea mai stă la „drăgălit”. Se ferește de alint în public? 

„Dacă aș putea, l-aș pupa toată ziua, dar știu că nu e normal (râde). Și nici nu dă bine pentru el, atunci când îl alint în public. Încerc să mă abțin și-l înțeleg. Deja e băiat mare, dar tot băiatul mamei o să rămână... indiferent.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The kiss ????????‍♀️????

A post shared by Geanina Ilies (@officialgeaninailies) on


Dacă nu a ajuns deja, se apropie de vârsta marilor dileme. Ce întrebări de-ale lui te-au pus în dificultate?

„Nu mă uimește nicio întrebare venită din partea lui. Eu l-am obișnuit încă de mic să vorbim despre orice subiect, în limita vârstei lui, bineînțeles. Azi vorbim despre orice și se consultă cu mine în orice privință. Chiar și despre subiectul fete vorbim și îmi cere anumite sfaturi. Mă bucur foarte tare că suntem deschiși unul cu celălalt și asta a ajutat mult în comunicarea noastră.”

Crezi că adolescenții au nevoie de lecții de educație sexuală la școală? Cum ar trebui să-i pregătească școala în acest domeniu?

„Da. Cred că da. Eu nu țin minte să fi avut astfel de subiecte la școală și tot timpul o întrebam pe mama. E normal să știe lucrurile de bază. Consider că o discuție la școală este la fel de importantă ca cea pe care o au și cu părinții. Însă, trebuie să fim conștienți că nu toți copiii au parte de informații acasă pe acest subiect, iar școala este o sursă importantă care ar trebui să-i informeze, cu dezbateri și discuții.” 

Nu ți se pare că termenii ăștia „educație sanitară” sunt un fel de tabla înmulțirii pentru clasa a XII-a?

„Teoretic da, practic nu. Pentru că mulți dintre noi nu știam, până la pandemie, cum trebuie să ne spălăm corect pe mâini. Orice informație aduce un plus sănătății noastre, cu atât mai mult când vine la pachet cu o astfel de situație, care trebuie luată în serios.”

Fotografii: colecție personală

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să mănânci sănătos
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies