INTERVIU Adela Pârvu, proaspăt căsătorită: „E un echilibru sufletesc care-mi impulsionează creativitatea”

INTERVIU Adela Pârvu, proaspăt căsătorită: E un echilibru sufletesc care-mi impulsionează creativitatea
Adela Pârvu și Bogdan Hăineală au făcut cununia civilă. FOTO: Corneliu David
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Octombrie 2021
Data actualizare: 15 Octombrie 2021
Adela Pârvu, fostă componentă a echipei „Visuri la cheie”, s-a căsătorit pentru a doua oară cu un bărbat pe care l-a cunoscut în acest an. Adela, care se declară fericită până în măduva oaselor, s-a confesat într-un interviu acordat PROTV.RO.

Adela Pârvu și Bogdan Hăineală s-a cununat civil la 12 octombrie, iar alături le-au fost nașii și cei mai buni prieteni. La eveniment s-au îmbrăcat în hainele pe care le-au purtat la prima lor întâlnire, care a avut loc în vara acestui an.

„Ne-am cunoscut anul acesta, în august, prin intermediul unei rețele de socializare. M-a cucerit prin franchețea și sinceritatea lui, prin gentilețe, prin atenția la detalii și mai ales curaj”, a dezvăluit Adela Pârvu pentru PROTV.RO.

Fostul designer de interioare de la Visuri la cheie a dezvăluit că Bogdan a cerut-o de soție la trei săptămâni de la prima lor întâlnire și a acceptat pentru că îl consideră „darul lui Dumnezeu pentru mine”.

Mi-am dat seama că amândoi ne dorim să trăim o viață frumoasă împreună, dar mai ales că știm ce înseamnă pentru noi acest lucru. Eu chiar îmi făcusem o listă cu ce înseamnă o viață frumoasă și ce fel de partener îmi doresc să am alături pentru a trăi tot ceea ce mi-am propus. Ca atare, știind exact ce-mi doresc, am putut să-mi dau seama foarte repede, atunci când l-am întâlnit pe Bogdan, că Dumnezeu mi-a răspuns la toate dorințele mele așternute în scris. Îmi place să cred că dacă numele de Bogdan înseamnă darul lui Dumnezeu, el chiar este darul din partea lui Dumnezeu pentru mine”, a mărturisit Adela Pârvu. 

Cine este Bogdan Hăineală, soțul Adelei Pârvu

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Bogdan Hăineală este expert contabil și are experiență în antreprenoriat. „Momentan lucrează în cadrul unei mari companii de finisaje (PPG), iar pe viitor ne-am propus să dezvoltăm afaceri împreună. Expertiza și experiența lui se combină perfect cu creativitatea mea, iar amândoi suntem orientați către a face lucruri bune, frumoase și folositoare pentru ceilalți”, dezvăluie Adela Pârvu, care consideră că bărbatul i-a adus un echilibru în viață. 

Sunt hrănită de o mare iubire și, totodată, iubesc cu tot sufletul! Fără iubire suntem niște ființe triste. Iubirea ne dă curaj și forță să ne trăim mai din plin și mai intens viața, indiferent de momentele prin care trecem. Acest pas pentru mine înseamnă un echilibru sufletesc care-mi impulsionează creativitatea”, mai spune arhitecta.

Adela Pârvu a mai fost căsătorită, cu scriitorul Adrian Pârvu, cu care are doi băieți, gemeni. În vârstă de 20 de ani, băieții s-au născut la interval de 7 minute.

Adela Pârvu și Bogdan Hăineală, planuri de nuntă

Adela și Bogdan au primit sute de mesaje de felicitare, inclusiv de la colegii de la Visuri la cheie. Cei doi plănuiesc acum nunta, care va avea loc anul viitor.  

Nunta urmează să o facem anul viitor. Inițial o programasem la Novotel, pe 23 octombrie, dar cu noile restricții am decis să amânăm pentru anul viitor, mai ales că avem mulți prieteni care sunt stabiliți peste hotare. Ne-am propus ca la nuntă să invităm oamenii pe care-i admirăm, care ne-au marcat într-un fel momente din viață, care ne-au ghidat sau pe care pur și simplu îi iubim”, a mai spus Adela Pârvu.

Casă de piatră!

Fotografii: Corneliu David/PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies