INTERVIU EXCLUSIV cu Adela Popescu! Primele reacții după anunțarea veștii că este însărcinată

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 08 Ianuarie 2021
Data actualizare: 08 Ianuarie 2021
Momentul emoționant în care Adela Popescu dezvăluie că este însărcinată! Primul interviu cu prezentatoarea Vorbește Lumea, imediat după ce a anuntat totul pe TV.

Astăzi, în cadrul unei ediții speciale, Adela Popescu a făcut marele anunț! Vedeta a mărturisit că este din nou însărcinată!

Anul 2021 a venit cu vești bune pentru familia Vorbește Lumea, alături de Cove, prezentatoarea emisiunii s-a arătat de-a dreptul emoționată, ba chiar a lăcrimat în momentul în care le-a dat vestea colegilor. 

Alături de cei doi prezentatori s-a aflat și Lora, care a preluat ștafeta de la Adela pentru următoarele luni în care îi va ține locul ca prezentator în matinalul de la 10:30. 

Adela a mărturisit că a fost o sarcină așteptată, și pe care, atât ea cât și Radu, și-o doreau foarte mult. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru site-ul protv.ro, vedeta a mărturisit:

"În continuare este foarte emoționant... Nu am crezut că momentul va fi atât de intens. M-a emoționat foarte tare să-l văd și pe Cove asa, el nu este genul care să arate. Într-adevăr este o schimbare importantă, am mai trecut prin asta de două ori, sentimentele mele sunt mai puternice față de echipă, față de tot ceea ce-am trăit aici. 

Este o despărțire grea, dar o fac pentru ceva foarte important și toată atenția mea trebuie să se îndrepte spre siguranța bebelușului.

Radu a fost cel care mi-a dat vestea. Eu mi-am făcut testul și el a fost cel care l-a urmărit." 

Urmărește interviul complet, mai sus! 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies