INTERVIU: Nicolae Negumereanu, primul român care obține o victorie în UFC. Luptătorul vrea să scrie istorie la Las Vegas

INTERVIU: Nicolae Negumereanu, primul român care obține o victorie în UFC. Luptătorul vrea să scrie istorie la Las Vegas
Citeste mai mult despre: Nicolae Negumereanu, exclusiv, sport,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Octombrie 2021
Data actualizare: 22 Octombrie 2021
Nicolae Negumereanu este luptătorul brașovean care îi face mândri pe români. Tânărul sportiv, în vârstă de 27 de ani, este primul român din istorie care câștigă un meci în UFC, cea mai mare companie de arte marțiale mixte din lume.  

În această săptămână, Negumereanu are o nouă provocare. El se va lupta cu americanul Ike Villanueva (37 de ani), pe 23 octombrie, în Las Vegas. Meciu va putea fi urmărit în direct la PRO X și online pe VOYO, de la 23.00. 

Într-un interviu pentru PRO TV PLUS, Nicolae Negumereanu vorbește despre parcursul său în acest sport, despre ceea ce l-a impresionat în SUA, antrenori, dar și ce părere are despre viitorul său adversar Ike Villanueva. 

Nicolae a fost fascinat de acest sport de când a văzut pentru prima dată un meci de MMA cu participarea lui Sandu Lungu. „Eu am fost luptător la Dinamo Brașov și am reușit doar performanța de a fi campion național. Am vrut să încerc altceva, iar partea asta cu lupte în cușcă m-a fascinat, aici mi-am simțit cumva chemarea și am ales bine”, spune el. 
 
Luptătorul consideră Las Vegas-ul cel mai bun loc de antrenament. „Dacă ai contract cu UFC-ul, ei te ajută foarte mult, investesc în tine: în pregătire fizică, alimentație, care este foarte importantă, medicamentație. Eu când vin aici, UFC-ul îmi oferă toate acestea. (...) Ei vor să vadă că tu îți dorești să câștigi lupta aia”. 


Sursă foto: Instagram/ negumereanu

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies