INTERVIU Viviana Sposub: ”Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul”

INTERVIU Viviana Sposub:  Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul
Citeste mai mult despre: Viviana Sposub, inteviu, operatii estetice,
Data publicarii: 05 Decembrie 2019
Data actualizare: 05 Decembrie 2019
Viviana Sposub, colega Adelei și a lui Cove la ”Vorbește lumea”, a acordat un interviu protv.ro, în care vorbește despre hobby-urile sale, despre momentele stânjenitoare din live-uri, despre operațiile estetice sau comentariile răutăcioase pe care le-a primit pe social media.

Ce ai spune despre tine, dacă ar trebui să te descrii în câteva cuvinte?

“O tânără talentată și muncitoare care se află abia la început de drum.” Cam asta aud în jurul meu și asta tind să cred și eu despre mine: că sunt la început de drum. Despre partea cu “talentată și muncitoare” îi las pe ceilalți să vorbească. Știu doar că voi continua să dau tot ce am mai bun și să îi mulțumesc neîncetat lui Dumnezeu pentru abilitățile cu care m-a înzestrat.

Cum ți-ai dat seama că aceasta este meseria potrivită pentru tine? Care sunt cele mai mari satisfacții, din punct de vedere profesional?

De mică am știut că vreau să fac ceva în domeniul artei, ceva care să îmi dea posibilitatea să creez și să fiu în fața publicului. Am fost mereu “fâșneață”, cum îmi spunea familia, și mereu spuneam câte o poezie, cântam ceva sau mă prefăceam că sunt prezentatoare. Când am crescut, am muncit până mi-am îndeplinit visul.

Ce admiri cel mai mult la Adela? Dar la Cove?

Adela este o persoană minunată! Este atât de caldă și are o energie fenomenală, pe care o împrumut de la ea de fiecare dată. E un om bun și țin mult la ea!

Cove e un adevărat maestru al umorului. E extrem de amuzant, nu ai cum să nu râzi în hohote când ești în preajma lui. Să nu mai zic că știe să și cânte foarte bine și în fiecare pauză de publicitate ne mai fredonează câte un refren din tinerețea lui. (râde)

Ai avut parte de vreun moment stânjenitor în timpul vreunui live?

Am o listă întreagă cu momente stânjenitoare pe care le-am trăit la televizor, cum ar fi să îmi pocnească fermoarul de la rochie, să îmi zboare tot părul în față sau să dau vreo bâlbă. Însă ceea ce îmi va rămâne mereu în amintire este momentul în care s-a întrerupt curentul în timpul transmisiunii live și a trebuit să îmi continui discursul și să fac abstracție de situația stânjenitoare în care mă aflam, adică pe întuneric.

Spune-ne trei lucruri pe care ți-ar plăcea ca cei care te urmăresc să le știe despre tine…

De mult ori, o fată frumoasă este etichetată de oameni ca fiind frumoasă și atât. Și de-a lungul timpului mi-a fost dat să mă confrunt cu situații în care oamenii s-au oprit cu ochii doar în decolteul meu, fără să mai ajungă și la suflet. Tocmai de aceea mi-aș dori ca aceste prejudecăți să dispară și oamenii să înțeleagă că pe lângă aspectul meu, dau dovadă de o bună creștere, un bagaj destul de mare de cunoștințe și de un suflet sensibil.

Care sunt pasiunile, hobby-urile tale? Ce-ți place să faci în timpul liber?

Cândva, muzica a reprezentat pentru mine o meserie, însă acum o pot încadra la secțiunea hobby-uri. Îmi place mult să dansez și caut mereu contexte care să fie prielnice pentru această activitate. Iar când am timp liber, obișnuiesc să merg la spectacole de teatru. E o mare pasiune de a mea și întotdeauna, la finalul spectacolelor, mă gândesc că la un moment dat în viața asta trebuie să îmi încerc și eu norocul în actorie.

Care este părerea ta despre operații estetice? Ai apela vreodată la o operație de acest fel? 

Cred cu desăvârșire că oamenii trebuie să se simtă bine în pielea lor. Iar dacă pentru o fată sau un băiat nasul mai proeminent a reprezentat motivul bullyingului cu care s-a confruntat în adolescență, mi se pare o binecuvântare să poată recurge la o modalitate de a remedia situația. În cazuri de acest fel operațiile estetice mi se par ideale. Însă în ziua de azi, prea mulți oameni aleg să își schimbe cu totul înfățișarea doar pentru a se încadra în anumite standarde impuse de societate. Eu, până în prezent, nu am recurs la nicio modalitate de a-mi schimba fizicul. Chit că am anumite complexe, la fel cum fiecare persoană are, încerc zi de zi să mă accept așa cum sunt. Cred că aș apela la operațiile estetice doar în cazuri în care ar fi absolut vitale pentru stima mea de sine. Spre exemplu, după câteva nașteri, corpul femeii trece prin foarte multe schimbări, iar acest fapt ar reprezenta un motiv pentru mine să ajung sub bisturiu.

Care este cel mai mare atuu fizic al tau? 

Deși multă lume apreciază bustul generos cu care am fost înzestrată, consider că de departe cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul. Îmi place mult să zâmbesc și o fac mai tot timpul. Energia și personalitatea mea îi fac și pe cei din jurul meu să zâmbească și cred că așa reușesc  să ajung la sufletele oamenilor.

Te afectează comentariile răutăcioase de pe social media? Cum le răspunzi?

Oh! Sincer? Încă lucrez la acest aspect al meseriei pe care o profesez. În prima săptămână la Vorbește Lumea am fost dărâmată de fiecare comentariu răutăcios. Nu înțelegeam de ce unii oameni pot jigni alți oameni, doar de dragul de a o face. Dar familia mi-a fost alături în toată perioada aceasta și am înțeles că frustrările oamenilor se revarsă în activitatea lor pe rețelele sociale. Acum încerc să mă concentrez doar pe comentariile de susținere și apreciere (care, de altfel, sunt în număr muuult mai mare) și să evit pe cât posibil persoanele toxice care aruncă gratuit cu răutate înspre activitatea mea. Încerc să gândesc mai tot timpul pozitiv și să răspund doar cu iubire.

Care este cea mai frumoasă declarație pe care ai primit-o până acum?

“Te iubesc!” este cea mai frumoasă declarație pe care pot să o primesc din partea oamenilor pe care, la rândul meu, îi iubesc.

Cum arată bărbatul ideal pentru tine? Care sunt calitățile cu care te cucerește?

Dacă mă face să râd, m-a cucerit deja. Și desigur că un bărbat cu simțul umorului la cote maxime este, implicit, un bărbat foarte inteligent. Aceste două calități sunt primordiale pentru mine și, bineînțeles, nu ar strica să fie și un romantic incurabil.
 

Vezi și: Adela și Cove, interviu trăznit cu Viviana Sposub

FULLSCREEN
INTERVIU Viviana Sposub: ”Cel mai mare atuu fizic al meu este zâmbetul”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies