Întrebarea Mesei Rotunde: Cleopatra Stratan, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru cariera ei

Întrebarea Mesei Rotunde: Cleopatra Stratan, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru cariera ei
Data: 15 Octombrie 2020
Cum ne-a obișnuit în fiecare joi, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”. În acest episod, invitată este Cleopatra Stratan, care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

Cleopatra a acceptat provocarea lui Daragiu și, astfel, a fost pusă în fața mesei rotunde, pline de “bunătăți” neobișnuite. Prima întrebare la care ea a trebuit să răspundă a fost:  “Cu ce artiști nu ai colabora niciodată?” Cleopatra a preferat să nu dea nume de artiști români și a răspuns: “Cu Anthrax, 6ix9ine și Bach. Dar știi de ce cu Bach? Pentru că este mort!”, a spus ea, râzând. 

Citește și

A doua întrebare a fost „Care este cel mai mare compromis pe care l-ai făcut în cariera ta?”, iar răspunsul ei a fost: “Nu m-am forțat cu nimic pentru a avea această carieră. L-am avut mereu pe tata în spatele meu. N-am făcut niciun compromis.”

Nici relația ei cu Edward Sanda nu a fost ocolită. Cleopatra spune că nu au avut niciodată momente tensionate. “Oamenii au tot soiul de relații, iar multe dintre ele sunt campanii de marketing. La tine și la Edward care este varianta corectă - Iubire pură sau subiect de știri?”, a fost ultima întrebare pe care Cleopatra a primit-o, iar răspunsul ei a fost, evident, iubire pură.

Vezi mai multe în materialul video de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies