• PRO TV
  • Liliana Ștefan: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”

Liliana Ștefan: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”

Liliana Ștefan: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”

Din anul 1991 și până în 2020, Liliana Ștefan și Dan Bittman au format unul dintre cele mai discrete și sudate cupluri din showbiz.

Creatoare a faimosului proiect „Cutiuța Muzicală”, fosta parteneră a artistului s-a reorientat în carieră și a devenit terapeut. În ultimul an, Liliana Ștefan a pus bazele unor noi proiecte, iar acum ne-a oferit un interviu în exclusivitate în cadrul căruia a vorbit despre viața ei, dar și despre carieră.

protv.ro: Bună, Liliana! Cine este, în prezent, Liliana Ștefan? Cum te-ai caracteriza?

Liliana Ștefan: Bună. În prezent sunt aceeași Liliana pe care o știu dintotdeauna: răbdătoare, ambițioasă, muncitoare, discretă.

Cum ai trecut peste momentele în care tabloidele scriau zilnic despre familia ta?

Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil.

Dacă ai putea să dai timpul înapoi, ce ai schimba la viața ta?

A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.

Cu ce te ocupi în prezent?

În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.

Ai dezvoltat multe proiecte de succes până în prezent. Ce sfat ai da unui tânăr aflat la început de drum, dar cu o dorință acerbă de a reuși?

Sfatul pe care l-aș da unui tânăr sau unei tinere este același pe care l-am dat și fiilor mei: urmează-ți pasiunea cu pasiune!

Ai trei băieți mari. Cu ce situații te-ai confruntat în creșterea lor? 

M-am confruntat, ca orice mamă, cu de toate: de la colici de beleluși, dureri de creștere a dinților, boli ale copilăriei, până la primele emoții ale mersului la grădiniță, apoi la școală, iar acum a celor de final de gimnaziu, liceu și facultate.

Cum ai trecut prin pandemie? 

Pandemia am petrecut-o lin și fără probleme, am respectat indicațiile autorităților. În rest, am fost ocupată cu mult studiu de specialitate și seminarii online.

Ai vorbit mai sus despre faptul că ai început facultatea. Despre ce este vorba și cum ai ajuns la alegerea aceasta?

Am ales facultatea de Psihologie ca o completare a conceptului ReBalance, pentru că orice dezechilibru din corpul uman are la bază atât cauze fizice, energetice, dar și psiho-emoționale. Am dorit să am competențele necesare pentru a-i putea ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul.

Arăți în continuare foarte bine. Ce faci special pentru a te menține în formă? 

Am o viață foarte activă, super-ocupată mai mereu. Cred că asta mă menține în formă.

Cum reușești să jonglezi cu toate momentele dintr-o zi, dar și cu micile situații dificile care pot apărea?

Reușesc să fac ce-mi propun printr-o bună organizare, luând lucrurile pe rând, în așa fel încât să mă pot focusa la maximum pe fiecare sarcină.

Ce intenționezi să mai dezvolți în viitor sau plănuiești să mai începi și alte proiecte?

Mai am un proiect pe care l-am lansat de curând, se numește Fără dureri lombare! Este un curs practic cu 100% material video cu metode și tehnici de intervenție rapidă în cazul durerilor lombare de intensitate mică și medie. Acesta se adresează familiilor, oamenilor obișnuiți, pentru că de multe ori se întâmplă să muți o mobilă, să cari ceva greu, să faci o mișcare greșită, după care să simți acele dureri și blocaje care, de cele mai multe ori, sunt de ordin muscular. Îl pot folosi adulții, dar și copiii peste 8 ani, pentru că și în cazul lor apar durerile de spate de la căratul ghiozdanelor la școală.

Sunt exerciții de decontracturare, de relaxare, apoi manevre speciale de masaj și alte recomandări eficace de ordin terapeutic. Îl poti parcurge in ritmul tau, fara sa te grabesti, poti reveni la materiale ori de cate ori doresti.

Bineînțeles că, dacă este vorba despre traumatisme grave, trebuie să mergi la medicii de specilitate.

Ce au spus băieții tăi despre noul tău domeniu de activitate?

Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor.

foto: PR

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni