Mamuții, readuși la viață în curând. Cele mai trăsnite idei ale cercetătorilor - Trending Review cu Daragiu - episodul 86 

Mamuții, readuși la viață în curând. Cele mai trăsnite idei ale cercetătorilor - Trending Review cu Daragiu - episodul 86
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Festivalul Untold, desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie, a fost unul care a adus pe scenă nume cu rezonanță ale industriei muzicale. Alex Daragiu s-a numărat printre fani, iar în ediția cu numărul 86 a emisiunii Trending Review a vorbit despre experiența trăită. Nu doar muzica a fost cea care i-a atras atenția, ci și ținutele neobișnuite ale domnișoarelor care au ales vestimentația sumară în ciuda temperaturilor scăzute. 

Nici festivalurile din străinătate nu au scăpat atenției lui Alex Daragiu. O altă temă a ediției de vineri este MET Gala. Mai exact, rochiile bizare ale vedetelor de peste Ocean și aparițiile care au întors toate privirile pe covorul roșu. 

După ce  comentează aparițiile de la MET Gala, Alex Daragiu prezintă o serie de mituri și curiozități despre corpul uman. În emisiunea de astăzi veți afla care este legătura inedită dintre activitatea sexuală și vindecarea răcelii, dar și de ce părul facial are un rol de protecție! 

Tot în “Trending Review-ul” de astăzi, Daragiu analizează cele mai obnișnuite idei de cercetare. Printre acestea se numără și reducerea la viață a mamuților. Pentru a afla alte proiecte atipice pentru care cercetătorii sunt dispuși să investească sume colosale de bani, urmăriți ediția cu numărul 86, prezentată de Alex. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!