Miliția Modei. Costi Diță comentează ținutele vedetelor de la premiera Miami Bici: "E bine de tot!"

Miliția Modei. Costi Diță comentează ținutele vedetelor de la premiera Miami Bici:  E bine de tot!
Autor: Doina Goanta
Data: 19 Februarie 2020
Costi Diță, “criticul de modă” protv.ro, a analizat la rubric “Miliția Modei” ținutele vedetelor prezente la premiera filmului produs de Codin Maticiuc, Miami Bici. Inna, Ana Morodan, Maticiuc și Jorge i-a făcut impresie bună comediantului.

“Am primit poza și prima chestie care te lovește e că pare un poster cu personaje din filme american. E bine de tot ce se întâmplă în poză, dacă o luăm de la dreapta la stânga, cu George și Inna, că sunt clar pe perechi, după cum sunt îmbracați. George și Inna par dintr-un film gen Punisher, fata rea, băiatul rău, mă aștept ca Inna să scoată o mitraliera și George un shotgun… dar în sensul bun.. Iar apoi te duci la perechea numărul 2 care este într-o zona mai veselă”, spune Costi Diță.

Miliția Modei by Costi Diță: Codin Maticiuc a venit perfect

“Codin a venit îmbrăcat în ideea filmului, lanțul serios de aur, nu ne încurcam, cămașă hawaiana, așa se poartă, e bine de tot… E clar, e de acolo, a venit perfect”, spune comediantul.

Miliția Modei by Costi Dita: Ana Morodan e bine de tot!


“Fară să vrei ochiul pleacă tintă în stânga. Pentru o fracțiune de secundă te interbi dacă e Marylin, stai mă’, că e Ana Morodan, a venit bine de tot… Ana e bine de tot, o vedeam și în film, în ținuta aia , exact cum e îmbrăcată, un cadru scurt…”, a mai spus Costi Diță.

FULLSCREEN
Miliția Modei. Costi Diță comentează ținutele vedetelor de la premiera Miami Bici: "E bine de tot!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO