Miliția Modei. Costi Diță despre Irina Shayk: Îți dă senzația că e de ceară!

Miliția Modei. Costi Diță despre Irina Shayk: Îți dă senzația că e de ceară!
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Irina Shayk,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Martie 2020
Data actualizare: 09 Martie 2020
“Criticul de modă” al protv.ro, Costi  Diță, a analizat la rubrica Miliția Modei ținutele aflate la limita decenței ale Irinei Shayk. Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo și a lui Bradley Cooper nu trece niciodată neremarcat Diță.

A venit la un eveniment îmbrăcată numai într-o cămașă, iar la altul purtând doar o plasă peste un body :)  Irina Shayk a început 2020 în forță! Costi  Diță i-a analizat ținutele și a tras o concluzie: “Neah!” :) 

Miliția Modei by Costi  Diță: Nu poți ieși cu Irina Shayk așa pe stradă!

De la 200 km îți dai seama că este fotomodel! Îl înțeleg pe domnul Ronaldo, și pe Bradley și înțeleg de unde până unde…. Dar eu am o problemă când omul e făcut din sticlă. Mă gândesc că ar fi neobișnuit să o auzi vorbind, îți da senzația că e de ceară. Când  deschide gura, te miri!  Zici: ‘ia uite, mă, credeam că e robot’, îți da senzația de poză, fashion…

Nu sunt pentru genul asta… Poți să fii și în chiloți, dar asta nu insemana că e ok, dar în cazul ei nu e că nu a avut cu ce, e un fel de statement.

Neah! Neah! Nici costumul de baie cu plasă de peste… e clar că e frumoasa, dar nah!

Te întrebi dacă poți ieși cu ea pe stradă… NU! Am cadrul ăsta cu ea… în spate niște pescari nervoși: “A luat nebuna plasa!”

Rochiile sunt foarte mișto, trebuie să fii ireală ca să intri în ținutele astea, pentru ea se potrivesc… Ca impact e wow!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!