(P) Chef Alex Petricean, aventură culinară cu bucătăria de vară pe patru roți

(P) Chef Alex Petricean, aventură culinară cu bucătăria de vară pe patru roți
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 August 2021
Data actualizare: 19 August 2021
Mâncarea gătită pentru ceilalți e expresia iubirii pe care le-o purtăm. Un „Te iubesc” pe farfurie, creat din ingrediente proaspete pentru un gust pe care și-l vor aminti mereu. Chef Alex Petricean a pornit în căutarea gustului de vară, care ne aduce întotdeauna aproape de cei la care ținem.

Ce dă gust mâncării noastre de vară? Să fie, oare, ingredientele atent alese, rețetele pe care le (re)inventăm în căutarea unor gusturi noi sau tovărășia oamenilor pe care i-am avut la masă? Pentru Chef Alex Petricean toate trei contează pentru o experiență culinară fără egal.

Nonconformistul bucătar și PENNY au pornit la drum prin țară, în căutarea memoriei gustului de vară care ne strânge mereu laolaltă. Alex Petricean s-a pregătit pentru întâlnirea cu prieteni dragi, cărora le va propune rețete cunoscute și, totuși, surprinzătoare, rețete care vor naște povești despre seri de neuitat la malul mării sau lângă un castel, la căldura unui grătar sau a unui foc de tabără.

Îmi voi căuta prietenii vechi și noi și îi voi aduce în peisaje fantastice, unde vom descoperi gătitul la foc deschis”, spune bucătarul într-unul dintre videoclipurile campaniei Memoria gustului de vară.

Bucătăria sa de vară pe patru roți îi va permite să aprindă focul și să gătească aproape de natură pentru oameni care sunt gata să vorbescă deschis despre mâncăruri care trezesc amintiri din alte vremuri.

Și unde arde focul, e bine să iasă și fum. Un fum parfumat de carnea proaspătă, aleasă cu grijă de la Hanul Boieresc, întinsă pe grătar și stropită cu nițel vin pentru un gust memorabil.

Pentru cunoscători, sortimentul de carne Hanul Boieresc include carne românească și proaspătă de pui, porc și vită, aleasă cu grijă de la cei mai buni producători locali.

Pentru rețete inspirate și povești de vară, vizitează memoriagustului.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!