PRO TV Plus a lansat producția online "Facem Level"

PRO TV Plus a lansat producția online  Facem Level
Citeste mai mult despre: Pro TV PLUS, Alex Kollo, Facem Level,
Data: 15 Mai 2020
Industria gaming-ului este din ce în ce mai mare: sunt foarte multe jocuri care captivează publicul și-i ține în fața calculatoarelor, grafica este din ce în ce mai realistă, unele campionate de gaming au premii în valoare de milioane de euro. 

Publicul poate varia între tineri de 5-6 ani și seniori de peste 70. Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi un joc și poți ajunge într-o realitate virtuală pe care ți-o construiești singur! 

De aceea, PRO TV Plus a lansat producția online Facem Level în care jucătorii amatori (și nu numai) pot lua lecții de la unii dintre cei mai cunoscuți gameri din România, despre jocurile lor preferate! Până acum, vloggerul Maximilian Ioan și Mădălin au împărtășit din strategiile lor, dar și tips & tricks pentru două jocuri populare: Fortnite și Brawl Stars. Primul episod cu Maximilian a depășit deja 100.000 de vizualizări, iar ediția a doua este disponibilă deja pe protvplus.ro.

Vezi și Facem Level – episodul 1: Vloggerul Max, trucuri și strategii pentru jucătorii de Fortnite

Emisiunea este prezentată de Alex Kollo și, în fiecare joi, acesta află informații din “culisele” gamingului din România. Gameri cunoscuți vor vorbi despre jocurile lor preferate și îl vor învăța diverse trucuri.

În fiecare joi, pe protvplus.ro, Facem Level!

FULLSCREEN
PRO TV Plus a lansat producția online Facem Level
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies