Ultimele zile dedicate festivalului UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show transmis la Pro TV, pe 2 august

Ultimele zile dedicate festivalului UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show transmis la Pro TV, pe 2 august
Citeste mai mult despre: UNTOLD, Pro Tv,
Data publicarii: 28 Iulie 2020
Data actualizare: 28 Iulie 2020
Zilele dedicate UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show de televiziune marca UNTOLD - SPARKS OF MAGIC, care va fi transmis la PRO TV, duminică, 2 august, după miezul nopții.

Show-ul își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor 5 ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea UNTOLD. Cabral, care a fost prezent la toate edițiile UNTOLD, va fi gazda emisiunii și a pregătit cele mai intense amintiri și experiențe pe care le va povesti alături de invitații săi. 

Alex Dima, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre invitații din emisiune și se numără printre sutele de mii de fani care vin în fiecare an la festival. 

Pe lângă discuțiile legate de muzică, experiențe și mesajele artiștilor, Cabral va atinge în emisiune și o altă latură a ceea ce înseamnă festivalul UNTOLD și anume: impactul financiar în comunitate, campaniile de CSR, povești ale fanilor, dar și ale comunității din Cluj-Napoca. 

Pe lângă emisiunea transmisă la PRO TV, organizatorii UNTOLD le-au pregătit fanilor, în cele patru zile în care ar fi trebuit să se desfășoare festivalul, show-uri în premieră ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală, însă care n-au fost transmise până acum.

Vezi și: Intră in challenge-ul oficial How to Tik Tok!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies