VOYO ți-a pregătit super oferte de Black Friday: Plătești șase luni și te uiți un an întreg la show-urile tale preferate

VOYO ți-a pregătit super oferte de Black Friday: Plătești șase luni și te uiți un an întreg la show-urile tale preferate
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Noiembrie 2022
Data actualizare: 11 Noiembrie 2022
Numai în 11 noiembrie ai abonamentele VOYO la super ofertă! Plătești jumătate și ai doză dublă să te bucuri din plin! Ai două luni la 4 euro + TVA (redus de la 8 euro + TVA) și 12 luni la 24 euro + TVA (redus de la 48 euro + TVA). Alege oferta care ți se potrivește și Let’s VOYO!

Vineri, 11 noiembrie, setează-ți alarma pentru că VOYO ți-a pregătit două oferte speciale de Black Friday: 1+1 gratuit sau 6+6 gratuit. Mai exact, plătești o lună și primești una gratis sau plătești șase luni abonament la VOYO și te uiți un an întreg la show-urile și serialele tale preferate. 

Dă-ți VOYO de Black Friday

Nu ai răbdare până luni să vezi CLANUL la TV, vrei să fii primul care vede prestațiile concurenților de la Vocea României sau prin ce probe de foc mai trec vedetele la Sunt celebru, scoate-mă de aici? Nimic mai simplu! Abonează-te la VOYO și ai acces cu 7 zile în avans la cele mai îndrăgite show-uri de pe PRO TV. 

Mai mult, dacă achiziționezi un abonament pe șase luni o să te numeri printre cei care se bucură în avans de un nou sezon “Survivor România” sau de sezonul cu numărul 13 “Românii au talent”. Poți face chiar un maraton “Românii au talent”, urmărind ultimele trei sezoane ale celui mai îndrăgit show de talente din România.

Tot pe VOYO ai seriale care au scris istorie în televiziunea din România, cum ar fi “Inimă de țigan” sau “La bloc”. Poți râde în hohote cu State și Flăcărica Potcovaru sau cu familia simpaticului Nelu Curcă. 

Și dacă tot vorbim de comedie, să nu uităm de fenomenul “Las Fierbinți”, cel mai longeviv serial românesc de comedie.

Pe VOYO ai toate cele 21 de sezoane cu personajele tale preferate și poți reasculta discursurile emblatice care au cutremurat o țară întreagă și au intrat în amintirea telespectatorilor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies