Andreea Antonescu, despre divorțul de Victor Vrînceanu și regretele sale

Pe 24 iunie, Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fetiță, pe micuța Venice Victoria, la scurt timp după despărțirea de tatăl acesteia, Victor Vrînceanu. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, cântăreața a vorbit despre evenimentele care i-au marcat viață în ultimul timp.

Pentru Andreea Antonescu, sfârșitul anului 2022, începutul anului 2023 a fost presărat de tot felul de emoții. Fericirea aducerii pe lume a unui nou copil a fost umbrita de despărțirea de partener, însă, în cele din urmă, cântăreața a făcut față cu brio tuturor încercărilor și a rămas puternică. Recent, aceasta a organizat botezul fetiței sale, Venice Victoria și a vorbit deschis despre acest moment important din viața sa, dar și despre divorț.

Cântăreața a declarat că din punctul ei de vedere, nimic nu este întâmplător, iar despărțirea de Victor Vrînceanu constituie o lecție:

"Lucrurile se întâmplă, exact cum trebuie ele să se întâmple. Trecutul este trecut și cel puțin personal, am învățat că trebuie să iau din trecut ce este mai bun, să le privesc ca pe niște lecții lucrurile care se întâmplă în momentele respective, să învăț din ele, după care să merg mai departe...".

Deși pare mereu pozitivă, Andreea Antonescu recunoaște că nu a trecut singură prin aceste greutăți, ci a avut alături persoane dragi, care au ascultat-o în momentele de cumpănă.

"Am avut și am în continuate câțiva oameni lângă mine, care mă ascultă înainte de toate și cred că e cel mai important lucru, să te asculte cineva. Mulțumesc lui Dumnezeu, avem câțiva oameni în jurul nostru care sunt acolo înainte de orice să ne asculte și cred că este meritul fiecare pentru că am știut să-i păstrăm lângă noi".

În ceea ce privește regretele sale, artista a dezvăluit că este conștientă de defectele și calitățile sale și că în acest moment, fetele sale sunt pe primul loc:

"Știi că am trecut în viață și prin perioade mai grele, dar nu este despre ele. Pentru că fiecare știm cel mai bine, zic eu, care ne este scopul, care ne este telul. Scopul cel mai important pe care îl am este reprezentat de copiii mei. Ei au nevoie de cea mai bună variantă a noastră".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni