• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marin și fiica sa, Violeta, în premieră la TV! Tânăra are planuri mari de viitor: „Este visul meu!”

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, în premieră la TV! Tânăra are planuri mari de viitor: „Este visul meu!”

Fiica celebrei Andreea Marin, Violeta, a fost acceptată cu bursă într-un program de învățare al Fundației Tony Robbins, o organizație nonprofit creată pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași din întreaga lume. Despre experiența unică a vorbit în premieră în platoul emisiunii „La Măruță”, însoțită fiind de celebra sa mamă.

Andreea Marin și superba sa fiică, Violeta, au pășit în platoul emisiunii „La Măruță” și au făcut dezvăluiri incredibile! Tânăra a vorbit despre experiența unică pe care a avut-o în America, acolo unde a petrecut o săptămână intensă de învățare la Global Youth Leadership Summit din San Diego. Fosta prezentatoare TV este extrem de mândră de fiica sa și o susține în absolut orice își dorește să facă!

„Am fost o experiență extraordinară. Am întâlnit elevi din toată lumea. În total am stat 10 zile, dar au fost 7 în tot acest program”, a mărturisit Violeta.

Violeta are, la doar 15 ani, planuri mărețe de viitor și nu s-a ferit să le împărtășească și cu cei care au urmărit-o astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Fiica celebrei prezentatoare TV a făcut voluntariat, iar acum are în desfășurare un proiect de zile mari, destinat tinerilor de pretutindeni.

Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni