• Emisiuni
  • La Măruță
  • Axinte, spui tot sau îți ia gura foc? Actorul a făcut o listă cu vedetele care „trag la măsea”

Axinte, spui tot sau îți ia gura foc? Actorul a făcut o listă cu vedetele care „trag la măsea”

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte din Vacanța Mare, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

A făcut istorie cu Vacanța Mare și show-uri prin toată țara. Îndrăgitul actor Florin Petrescu s-a arătat destul de optimist în fața provocării lui Măruță și chiar a preferat să fie citite majoritatea întrebărilor. 

„Dacă nu ai fi căsătorit și ai fi obligat cu pistolul la tâmplă să petreci o noapte amoroasă cu o femeie celebră din România, care a fi alegerea ta”, a sunat una dintre întrebări. Axinte a răspuns fără ezitare - „Antonia!”

- De ce?
, a întrebat prezentatorul. 
- Pentru că e frumoasă, îmi place, are apetit sexual și....aș avea pistolul la tâmplă și...aș fi forțat, nu?. Dacă asta e în mintea mea, a spus Axinte. 
- Velea, nu te supăra pe Măruță, da? Ai o nevastă frumoasă..., a adăugat actorul. 

O altă întrebare la care Axinte a dat răspuns a fost: „Cunoști și ai lucrat cu o mulțime de vedete din România. Care dintre ele sunt mari amatori de „tras la măsea”? Fă-ne un top 5”. 

„Locul 1 - Julia de la trupa Sexxy, colega mea; locul 2 - Delia; locul 3 - Unica, da e plecată, s-a căsătorit; locul 4 - eu și Ceterașu (nr. locul 5). Finul Alin ( nr. de la „Talisman”) era și el în gașca asta, dar i-a trecut între timp”, a spus Axinte. 

 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni