Ce a făcut Cătălin Măruță de ziua lui. Mesajul pe care l-a transmis telespectatorilor în direct

27 Ianuarie 2023, 15:28

Autor: Diana Oprea

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Îndrăgitul prezentator a fost felicitat în direct, prin Skype, de colegii lui, Adela și Radu Ciucă. 

Cătălin Măruță se afla în mașină, în momentul când a fost sunat. Prezentatorul de la PRO TV a povestit ce a făcut de ziua lui: 

„Am fost să-mi scot firele, pentru că au trecut două săptămâni de la operație. Chiar de ziua mea. Acum vin de la spital. M-am oprit la școală să-mi recuperez copiii, pentru că și-au dorit foarte mult să vin eu să-i iau. Am scăpat de fire și am ajuns la timp la școală”. 

Prezentatorul a spus că va veni de luni la muncă, ajutându-se de cârje: „Așa timp de o săptămână, apoi vor rămâne cu una. După aceea o să merg pe propriile mele picioare, dar cu foartă multă recuperare.” 

Întrebat cum își va petrece seara, prezentatorul a menționat: „Voi merge acum acasă, o să intru apoi vreo 2 ore la recuperare la un aparat pe care îl folosesc acasă.  Părinții mei de la Târgu Jiu sunt la București, așa că o să mă întâlnesc și cu ei. Cred că 2-4 prieteni, să stăm să ciocnim un pahar de vin  și să stau așa cu piciorul ridicat ...”

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies