• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce meserie își dorește fiica lui Jorge. Karina a terminat clasa a 8-a și deja știe unde vrea să dea la facultate

Ce meserie își dorește fiica lui Jorge. Karina a terminat clasa a 8-a și deja știe unde vrea să dea la facultate

Jorge a fost invitat în platoul "La Măruță" împreună cu cei doi copii ai săi și a vorbit despre viața de familie, dar și despre planurile pentru vara aceasta.

Jorge se poate numi un părinte împlinit. Are doi copii superbi, cu care se înțelege minunat și care îl fac mândru ori de câte ori apar la televizor. În timp ce David, fiul său mai mic este o fire mai timidă, Karina este deja o adolescentă îndrăzneață, cu obiective de viitor bine stabilite. Aceasta a terminat deja clasa a 8-a, iar în toamna se pregătește să intre la liceu. Și, deși mulți adolescenți încă își descoperă pasiunile și interesele, Karina știe deja ce meserie vrea să aibă. Își dorește să devină medic estetician.

"Încep liceul. Sunt emoții, o să fie diferit. O să vedem. Medicina, pe estetica. E clar (...). Păi mi se pare că mereu toată lumea m-a îndrumat spre medicină. Și mă atrage, nu am probleme să îmi fie frică, de când sunt mica mă tot uit la filme cu doctori și mi se pare o meserie nu doar profitabilă, dar cu care mă simt eu bine".

Karina a fost mereu sprijinită de tatăl ei în alegerile sale, iar Jorge a declarat că este foarte mulțumit de faptul că fiica sa și-a setat deja un obiectiv:

"Eu i-am zis că e fanstatic că știe ce își dorește. Mereu am fost invidios pe cei care, nu că invidios, îi admiram și mă gândeam bă eu de ce nu am o pasiune de genul asta, să stiu că vreau să fiu medic, avocat, inginer, arhitect", a spus Jorge.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus
.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni