Cum a slăbit Alessandra 40 de kilograme. Cea mai bună prietenă a lui Theo Rose și-a deschis sufletul în emisiunea „La Măruță”

24 Mai 2023, 08:05

Autor: Diana Oprea

Se înțeleg de minune la concerte, dar și în viața de zi cu zi. Alessandra, cea mai bună prietenă a lui Theo Rose și-a deschis sufletul în emisiunea „La Măruță”, povestind despre modul în care o decizie i-a schimbat viața. 

Alessandra a recurs la operația de micșorare a stomacului la recomandarea medicului. După mai multe încercări de a slăbi, a făcut un control medical și i s-a spus că are probleme cu glanda tiroidă. 

„Îți zic de ce am luat decizia asta. La început am crezut că sunt gravidă și m-am uitat la mine și am zis: nu am cum să fac chestia asta. M-am speriat foarte tare. Nu aveam cum să dau jos kilogramele alea. (...) Am reușit să slăbesc 40 de kilograme în aproape 8 luni. Sunt foarte recunoscătoare și doctorului și lui Dumnezeu, și mie, și tuturor oamenilor care m-am încurajat”, a spus artista. 

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a menționat că iubitul ei a rămas cu ea, în pofida problemelor prin care a trecut: 

„Sunt cu el fix de când mi s-a declanșat glanda, de când am început să mă îngraș. El m-a văzut îngășându-mă în 2 ani și ceva vreo 20 de kilograme”. 

Vezi materialul video integral mai sus.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies