• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a slăbit Alessandra 40 de kilograme. Cea mai bună prietenă a lui Theo Rose și-a deschis sufletul în emisiunea „La Măruță”

Cum a slăbit Alessandra 40 de kilograme. Cea mai bună prietenă a lui Theo Rose și-a deschis sufletul în emisiunea „La Măruță”

Se înțeleg de minune la concerte, dar și în viața de zi cu zi. Alessandra, cea mai bună prietenă a lui Theo Rose și-a deschis sufletul în emisiunea „La Măruță”, povestind despre modul în care o decizie i-a schimbat viața. 

Alessandra a recurs la operația de micșorare a stomacului la recomandarea medicului. După mai multe încercări de a slăbi, a făcut un control medical și i s-a spus că are probleme cu glanda tiroidă. 

„Îți zic de ce am luat decizia asta. La început am crezut că sunt gravidă și m-am uitat la mine și am zis: nu am cum să fac chestia asta. M-am speriat foarte tare. Nu aveam cum să dau jos kilogramele alea. (...) Am reușit să slăbesc 40 de kilograme în aproape 8 luni. Sunt foarte recunoscătoare și doctorului și lui Dumnezeu, și mie, și tuturor oamenilor care m-am încurajat”, a spus artista. 

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a menționat că iubitul ei a rămas cu ea, în pofida problemelor prin care a trecut: 

„Sunt cu el fix de când mi s-a declanșat glanda, de când am început să mă îngraș. El m-a văzut îngășându-mă în 2 ani și ceva vreo 20 de kilograme”. 

Vezi materialul video integral mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni