• Emisiuni
  • La Măruță
  • Daniel Pavel este cel mai mândru tată! Ce face fiul său, Antoniu, după ce a absolvit liceu în Viena

Daniel Pavel este cel mai mândru tată! Ce face fiul său, Antoniu, după ce a absolvit liceu în Viena

Prezentatorul legendarului reality-show „Survivor”, Daniel Pavel, se declară cel mai fericit și mândru tată din întreaga lume. Fiul său, Antoniu, îi aduce motive de bucurie în fiecare zi, iar despre realizările tânărului a vorbit chiar el în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Fiul lui Daniel Pavel din căsnicia cu Anca Pîrvuțoiu a absolvit vara aceasta Liceul Francez din Viena, iar prezentatorul show-ului „Survivor” este din cale afară de fericit. Vestea că fiul său, Antoniu, a reușit această performanță i-a fost dată chiar când se afla în vacanță cu tânărul, iar momentele de după nu aveau decât să fie și mai frumoase.

Despre marea bucurie, dar și despre ambițiile lui Antoniu Pavel a vorbit chiar tatăl său în cadrul emisiunii „La Măruță” de astăzi, 4 septembrie, 2023.

„Bucuria este colosală pentru că el a intrat pe un traseu foarte dur. El nu trebuia să dea un examen de admitere, putea să intre cu dosar, dar a ales să dea examen la drept internațional și a luat, iar rezultatul l-am aflat când eram în vacanță. (...)

El crește exact ca Făt-Frumos. Are atitudine, dar pe de o pare i-am văzut și vulnerabilitatea, fragilitaea în fața așteptării unui rezultat. El a văzut că a venit mailul și a plecat în cameră”, a spus, mândru, Daniel Pavel, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni