Elena Merișoreanu, totul despre experiența SARS-CoV-2: "Plămânii soțului meu au fost afectați 80% de virus"

14 Octombrie 2021, 16:46

Autor: Cristina Tapu

Elena Merișoreanu se numără printre artiștii care s-au infectat cu noul coronavirus. Cântăreața de muzică populară a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost internată în spital. Vindecată complet și plină de energie, ea a pășit în platoul lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre cumpăna peste care a trecut în urmă cu puțin timp.

Elena Merișoreanu, în vâstă de 72 de ani, s-a infectat în luna septembrie cu noul coronaviurs și, timp de aproape două săptămâni, a fost internată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Din fericire, cântăreața s-a vindecat în totalitate și a putut reveni la toate activitățile. Elena a povestit La Măruță momentele critice trăite și a vorbit cu drag despre proiectele viitoare.

"Nici nu am cuvinte să mulțumesc tuturor colegilor mei care m-au sunat. Cei care nu au fost vaccinați au trecut prin faze foarte grele, eu având vaccinul am făcut o formă mult mai ușoară. Amețeam, mă durea capul, acum îmi era bine, acum îmi era rău. După șase zile m-am dus la spital. Când am intrat în spital, toate camerele de la intrare erau ocupate", a povestit Elena Merișoreanu. 

Artista a povestit că și soțul ei a trecut prin boală și că plămânii acestuia au fost afectați în proporție de 80%. "L-am dus direct la spital, unde a stat vreo trei săptămâni la Terapie Intensivă", a dezvăluit artista. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies