• PRO TV
  • Elwira Petre a gatit specialitati poloneze la "Serviti, va rog!"

Elwira Petre a gatit specialitati poloneze la "Serviti, va rog!"

Elwira Petre a gatit specialitati poloneze la "Serviti, va rog!"

Elwira Petre, Cabral, Lavinia si Catalin Crisan au demonstrat vineri si sambata, 7 si 8 august, in emisiunea \"Serviti, va rog!\", difuzata de la ora 20:30 de Pro Tv, ca viata la tara si treburile gospodaresti nu sunt o joaca de copii.

Proba de foc pe care au primit-o de la “spaima vedetelor” - Nea Marin, a fost sa taie o gaina, insa concurentii au cerut ajutorul unui satean. Participantii au gasit timp si pentru distractie si au organizat petreceri la care Catalin si Lavinia au cantat, iar Elwira si Cabral au dansat.

Elwira
a demonstrat ca este obisnuita cu un stil de viata modest si a iesit la plimbare cu o banala caruta trasa de cai. Totul ar fi fost mult mai usor daca in caruta ar fi fost doar ea, dar cum simplitatea nu se afla pe lista sarcinilor lui Nea Marin, Elwira s-a pricopsit pe langa cal, cu o adevarata gradinita de copii, care mai de care mai zvapaiati. Dupa drumetie, vedeta a intrat direct in bucatarie, unde a profitat de avantajul originilor ei si a gatit in premiera la “Serviti, va rog!”, specialitati cu specific polonez, spanac cu smantana si vita in sos alb, dar si un desert delicios, prajitura cu bezea si fructe de padure. Si ca sa convinga juriul si telespectatorii ca este cu adevarat gazda perfecta, Elwira nu s-a dat in laturi nici de la ingrijirea caprelor si oilor sau curatatul grajdurilor porcilor.

Cabral a dat dovada de multa ingeniozitate si a gasit solutii pentru a indeplini toate sarcinile pe care le-a primit. La proba gatitului de exemplu, l-a sunat pe un prieten care este bucatar si a preparat mancaruri gustoase, ajutat de el prin telefon. Prezentatorul Povestirilor de Noapte, de la Acasa Tv, a iesit cu vaca la pascut si s-a ales cu mana aproape zdrobita de lantul cu care o tinea, a calcat rufe ore in sir, dar s-a aflat si in postura de babysitter. Actorul din lungmetrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si din serialul “State de Romania” care vor fi difuzate din toamna la Pro Tv, a aratat ca se pricepe nu doar la actorie, ci si la ingrijirea copiilor. A reusit fara prea mult efort sa castige inimile pustilor veniti in vacanta la munte.

Lavinia, ex Spicy
, a fost foarte harnica in cele cinci zile pe care le-a petrecut in ograda pensiunii, dar a avut parte de o gramada de peripetii. Lipsa de experienta in viata la tara si-a spus cuvantul, iar cantareata s-a taiat la deget cand a ascutit coasa. Si animalele i-au dat mari batai de cap Laviniei, care dupa ce a fost ajutata de Cabral sa prinda capra, a inceput sa o mulga, dar ba a scapat galeata, ba a cazut de pe scaun. Situatia s-a echilibrat insa cand a iesit cu oile la pascut si a profitat de moment pentru a-si incarca bateriile. Cantareata a tras un pui de somn in natura, pe iarba si printre animalele pe care ar fi trebuit sa le pazeasca.

Catalin Crisan
a demonstrat ca trebaluitul prin gospodarie nu este tocmai activitatea lui favorita, s-a fofilat mereu si a cerut tot timpul ajutorul clientilor pentru a indeplini sarcinile date de Nea Marin, desi acest lucru nu este permis. Catalin a trebuit sa faca singur dulceata de visine, insa nu a respectat regulile si le-a cerut ajutorul oaspetilor, pe care i-a rugat fie sa culeaga visinele, fie sa scoata samburii din ele. Desi s-a dat in laturi de la trezitul de dimineata si ingrijitul copiilor, Catalin a intrat totusi in bucatarie, unde a gatit mancare americana, cu oua si bacon.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni