• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gheboasă, abandonat la naștere, a răzbit din Șerpărie. „Vreau să vadă lumea din ce sunt făcut cu adevărat”

Gheboasă, abandonat la naștere, a răzbit din Șerpărie. „Vreau să vadă lumea din ce sunt făcut cu adevărat”

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Gheboasă a povestit despre trecutul lui, umbrit de evenimente traumatizante. A fost abandonat la naștere, a crescut o perioadă în plasament, pentru că tatăl său era la închisoare. Apoi, a venit să locuiască alături de bunica lui într-un cartier din Târgoviște, numit Șerpărie. 

Ce spune Gheboasă despre mama lui biologică

„Mama mea cred că nu m-a vrut, mama mea biologică. Da, eu am cunoscut-o, pentru că tatăl meu mereu îmi spunea: „Mergi la ea să o cunoști, pentru că o să ajungi la vârsta mea și o să-ți pară rău, pentru că nu știi cine este mama ta cu adevărat, că nu știi nimic despre ea. Eu am văzut-o și când eram mic. Bunica mea din partea ei venea la mine la orfelinat. De fiecare dată când era ziua mea, nu așteptam bomboane, ci așteptam să vină mama să mă vadă. Nu doream nimic special de la ea, dar ea niciodată nu venea acolo, chiar dacă stăteam la 15 minute de mers pe jos. Dar nu vreau să o atat, eu o respect, pentru că mi-a dat viață și din cauza ei eu sunt aici, alături de tine, astăzi”. 

Gheboasă a menționat că a cunoscut-o mai bine pe mama lui când avea vreo 12-13 ani. 

„De când sunt cunoscut, a zis că vrea și ea o bucată din ce fac eu. Ea mai are încă 2 copii în Spania, pe care i-a abandonat. Unul seamănă leit cu mine, mi-a zis tatăl meu. Nu i-am cunoscut, pentru că și eu sunt la orfelinat, o fată și un băiat. Mai are o fată, pe care a crescut-o. E plecată cu ea în altă țară ”
, spune Gheboasă.  


Cum a fost viața lui Gheboasă în cartierul Șerpărie


„Oamenii care m-au ținut în plasament sunt de nota 1000. Viața mea era diferită. Când am plecat în Șerpărie a fost o schimbare, m-am mutat la o viață haotică. Erau manele la maxim, înjurături. Eu nu eram obișnuit cu genul ăla de oameni, cu petreceri până la 6 dimineața. Venea mereu Poliția acolo să ridice oameni. Am văzut multe lucruri rele. Am plecat de acolo și vreau să vadă lumea din ce sunt făcut cu adevărat. Am văzut prea multe lucruri când am fost mic și lucrurile astea m-au călit”. 
 
„Tatăl meu cred că se uită acum la noi. El este plecat în Italia. De sărbători nu așteptam cadourile, așteptam părinții. (...) Tata e un om mai dur așa...el vroia să ne învețe, pentru că el a crescut pe stradă, era mai vagabond așa, a fost pârnâiaș, el vroia să-și vadă copiii altfel. Tocmai de asta am făcut foarte mult sport de când eram copil”. 
 
Când avea 16 ani, tânărul a trecut printr-o întâmplare care i-a marcat destinul. Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gheboasă a participat la Survivor România 2023 în echipa Faimoșilor. El a părăsit competiția după ce a mărturisit că îi este foarte dor de iubita lui. Într-un live pe contul de socializare, cântărețul a mai spus că nu a putut suporta condițiile dure din junglă. Vezi detalii aici


Sursă foto: captură video, Instagram/ gheboasa11

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni