• Emisiuni
  • La Măruță
  • Irina Rimes, concert emoționant la Sala Palatului. Andra a susținut-o din public: „Suntem alături de ea”

Irina Rimes, concert emoționant la Sala Palatului. Andra a susținut-o din public: „Suntem alături de ea”

Pe 1 martie, Irina Rimes a început turneul „Acasă" cu un concert extraordinar la Sala Palatului. Pe lângă spectatorii, care au umplut sala până la refuz, cântăreața i-a avut alături pe cei dragi, dar și pe prietenii ei. Andra, Cătălin Măruță și copiii lor s-au aflat în public. 

Concertul din 1 martie al Irinei Rimes a fost sold-out. Aflată în culise, mama Irinei s-a emoționat și a plâns de bucurie pentru succesul fiicei sale. „Ce poți să-ți mai dorești!”, spune ea, în timp ce artista o îmbrățișează. 

Este o bucurie enorm de mare, o mulțumire lui Dumnezeu. O să merg la biserică să dau o slujbă de mulțumire”, a mai spus Valentina Rîmeș. 


Andra și familia ei, printre admiratorii Irinei Rimes 

Andra, Cătălin Măruță, dar și copiii lor s-au aflat în public, alături de fanii cântăreței. „Îmi place Irina Rimes foarte mult, în primul rând ca om. Este o fată extraordinară. Am invitat-o în concertele mele, am cântat împreună. Mi-a compus câteva melodii. Este un om foarte talentat. Am venit să o susținem, suntem alături de ea. Știu ce înseamnă un concert la Sala Palatului, câtă emoție adună un artist organizând un concert aici. Sunt aici să o susțin cu toată dragostea mea față de ea și față de muzica pe care ea o simte și o scrie atât de frumos”, a spus Andra. 

Eva Măruță a ținut să adauge că piesa ei preferată din repertoriul Irinei Rimes este „Visele”. Andra a povestit că, atunci când era mai mică, Eva o numea pe artistă „Irina Miles”. 



Turneul „Acasă” al Irinei Rimes va continua cu următoarele concerte:

Timişoara - 5 martie, Cluj-Napoca - 6 şi 7 martie, Braşov - 8 martie, Bacău - 10 martie, Iaşi - 11 martie, Chişinău - 12 şi 13 martie, Galaţi - 14 martie. 

Sursă foto: captură video, arhiva PRO TV

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni