Kamara, spui tot sau îți ia gura foc. Ce a dezvăluit interpretul la provocarea sosurilor iuți

23 Iulie 2021, 18:21

Citeste mai mult despre: Kamara,
Autor: Diana Oprea

Kamara a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică „Spui tot sau îți ia gura foc”. Interpretul s-a arătat foarte nerăbdător să guste din sosurile picante, crezând că iuțeala lor de nesuportat este doar un mit. 

La prima întrebare, Kamara nu a stat prea mult pe gânduri și a numit imediat trei defecte ale Gianinei Ilieș, fostă colegă a artistului pe platourile de filmare ale show-ului Ferma.

„Vrea să le facă pe toate. Îi plăcea să fie mama tuturor, deși noi eram adulți. E mult prea sensibilă la unele chestii”, a spus Kamara. 

Cu toate acestea, cântărețul a recunoscut că s-a îndrăgostit de prezentatoarea TV, de când a cunoscut-o. 

„E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a mărturisit Kamara. 

O altă întrebare la care a preferat să dea răspuns a fost: „Cu ce vedetă din showbiz ai vrea să ai o aventură de o noapte, dacă ai fi sigur că nu ar afla nimeni niciodată? Kamara a dat numele a trei vedete: Inna, Laris și Diana Sar.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies