• Emisiuni
  • La Măruță
  • Kamara, spui tot sau îți ia gura foc. Ce a dezvăluit interpretul la provocarea sosurilor iuți

Kamara, spui tot sau îți ia gura foc. Ce a dezvăluit interpretul la provocarea sosurilor iuți

Kamara a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică „Spui tot sau îți ia gura foc”. Interpretul s-a arătat foarte nerăbdător să guste din sosurile picante, crezând că iuțeala lor de nesuportat este doar un mit. 

La prima întrebare, Kamara nu a stat prea mult pe gânduri și a numit imediat trei defecte ale Gianinei Ilieș, fostă colegă a artistului pe platourile de filmare ale show-ului Ferma.

„Vrea să le facă pe toate. Îi plăcea să fie mama tuturor, deși noi eram adulți. E mult prea sensibilă la unele chestii”, a spus Kamara. 

Cu toate acestea, cântărețul a recunoscut că s-a îndrăgostit de prezentatoarea TV, de când a cunoscut-o. 

„E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a mărturisit Kamara. 

O altă întrebare la care a preferat să dea răspuns a fost: „Cu ce vedetă din showbiz ai vrea să ai o aventură de o noapte, dacă ai fi sigur că nu ar afla nimeni niciodată? Kamara a dat numele a trei vedete: Inna, Laris și Diana Sar.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni