Mădălin Ionescu, declarații explozive la provocarea lui Cătălin Măruță

03 Februarie 2023, 16:39


	Mădălin Ionescu, declarații explozive la provocarea lui Cătălin Măruță
Citeste mai mult despre: madalin ionescu, La Maruta,

Invitat pe platoul "La Măruță", Mădălin Ionescu a pus DA provocării sosurilor iuți și a oferit detalii explozive din viață sa intima, dar și profesională.

Provocarea "Spui tot sau îți ia gura foc" a început în forță pentru Mădălin Ionescu, care a fost întrebat care sunt cele mai enervante trei lucruri pe care le face soția sa. Lipsit de inhibiții acesta a răspuns sincer:

"Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă".

La a doua întrebare pusă de Cătălin, invitatul a dezvăluit care a fost cel mai enervant invitat pe care l-a avut în cadrul emisiunii sale: Vadim Tudor.

"La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (...) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (...)".

O altă întrebare la care a răspuns fără reținere Madalin Ionescu a fost următoarea: "Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta?

"Corina Chiriac", a raspuns acesta sincer. "E o fantezie veche (...) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus:
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies