• Emisiuni
  • La Măruță
  • Oana Lis este în impas! Soția fostului edil al Capitalei a făcut mărturisiri cutremurătoare: Am simțit discriminare

Oana Lis este în impas! Soția fostului edil al Capitalei a făcut mărturisiri cutremurătoare: Am simțit discriminare

Oana Lis se confruntă cu fel și fel de probleme de când starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat,. Soția fostului edil al Capitalei a mărturisit, La Măruță, că se confntă de multe ori cu discriminarea.

Oana Lis se confruntă cu probleme tot mai mari de când Viorel Lis nu se mai poate deplasa 

Oana Lis a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul emisiunii „La Măruță”, aceasta a vorbit despre o situație dureroasă. De când starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat și nu se mai poate deplasa, Oana Lis a trecut prin niște situații nefericite, mai exact, s-a întâmplat ca fostul edil să se dezechilibreze și să cadă în propria casă, Oana nu a reușit să-l ridice și a cerut ajutorul unui vecin, iar acesta a refuzat să o ajute, pe motiv că l-a deranjat din somn.
 
„(n.r. A căzut în casă și te-ai dus la vecini, tu nu ai reușit, și ai chemat pompierii, e adevărată povestea asta?
Eu trec zi de zi, na, că e un subiect cald, și lumea zice că unii oameni se poartă urât cu bătrânii, eu, din păcate,  trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic. Da, mi s-a întâmplat ca Viorel să cadă în casă și e foarte greu, nu am putut să-l ridic și m-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn, și nu a vrut să mă ajute. Din păcate, în București, toți stăm în apartamentele noastre, nu ne mai interesează de vecini, de cei în vârstă. Zilele trecute am simțit discriminare, aveam nevoie la notariat cu Viorel și am fost înainte să vorbesc. I-am spus că am nevoie de actul asta, că Viorel e greu deplasabil, nu s-a uitat decât jumătate de minut la hârtie, a văzut despre cine este vorba și mi-a zis că domnul notar nu are timp de dvs că pleacă în vacanță...Nu le convenea să stea după unul bătrân”, a spus Oana Lis în cadrul emisiunii ”La Măruță”

Viorel Lis are 80 de ani și se confruntă cu multiple probleme de sănătate, însă asta nu a determinat-o pe Oana să renunțe la el. Aceasta încearcă din răsputeri să-l ajute și să-i fie alături.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni