Serghei Mizil și fiicele sale, povești de familie în platoul La Măruță

08 Decembrie 2022, 18:05

Citeste mai mult despre: serghei mizil,
Autor: Lorena Martin

Serghei Mizil a fost prezent în platoul emisiunii „La Măruță” alături de fiice sale, Smaranda și Ana. Cei trei au spus povești savuroase de familie, care au stârnit hohote de râs în casele telespectatorilor.

Serghei Mizil și fiicele sale, Ana și Smaranda, au spus povesti savuroase despre viața lor de familie. Cele două recunosc faptul că nu este ușor să ai un tată cu un nume atât de puternic în spațiul public. Ba chiar mai mult, Ana a povestit cum a pierdut întâlnirea cu un băiat din cauza statutului pe care îl are: 

“Eram intr-un club din Mamaia și un prieten mi-a spus <<vrei sa vezi ce înseamnă numele tatălui tău?>> și eu am spus că da. A chemat pe cineva de acolo, un băiat și l-a întrebat <<Cum ți se pare fata asta? Ai pleca cu ea acasă?>>, iar el a zis da. Prietenul meu i-a zis: <<vrei să știi a cui este? A lui Serghei Mizil!>>. În clipa în care a auzit Serghei Mizil s-a întors și a rupt-o la fugă. Dar nu că a rupt-o la fugă în altă parte a clubului. A plecat de tot, pe plajă, fugea.”, a povestit Ana. 

Serghei Mizil a venit și cu o replică pentru fiica sa: 

“Dacă mergea în bibliotecă nu mă cunoștea nimeni. Ea s-a dus în cluburi, unde mă cunoaște toată lumea.”, a spus Serghei. 

Ulterior, Serghei Mizil a venit și cu un sfat pentru cele două: 

“Eu le-am spus de la început să aibă lovelele lor, să nu stea după fraier! Fără caterincă”, a mai spus Serghei. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies