Ștefan Mandachi vrea să construiască o școală românească în Africa. "Trebuie să strângem 500 de mii de euro"

16 Iunie 2021, 18:50

Ștefan Mandachi a fost invitat în emisiunea La Măruță și a dezvăluit care sunt planurile sale pentru perioada următoare, după ce a deschis o cantină pentru persoane nevoiașe, dar și după ce a construit mai multe fântâni în Africa. 

Chiar dacă mulți îl percep în mod negativ, Ștefan Mandachi a demonstrat de mai multe ori că este iubitor de oameni, dar și de animale, salvând deseori animale aflate în situații critice. Unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să deschidă un adăpost pentru animale. "Am făcut câteva fântâni și izvoare în Africa, am ajuns la 20. Acum vrem să construim o școală românească acolo. Suntem încă la stadiul de proiect, trebuie să strângem 500 de mii de euro și o vom face împreună cu prietenii noștri care se implică în acest proiect.

Noi am făcut mult mai multe în România, dar am mers și în Africa pentru că eu am avut un vis, am scris în caietul de visuri acolo.  Cele mai multe acte caritabile le facem în România, acum, de exemplu, vrem facem o cantină a săracilor, pe care eu am denumit-o "Cantina bogaților care se cred încă săraci", pentru a-i motiva să-și depășească condiția. În fiecare sâmbătă, în curtea hotelului meu, peste 300 de persoane primesc o masă caldă." 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies