• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ți-l mai amintești pe Soso, câștigătorul Big Brother 2003? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Ți-l mai amintești pe Soso, câștigătorul Big Brother 2003? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cătălin Măruță a pregătit astăzi o adevărată surpriză pentru fanii emisiunii! Soso, câștigătorul primei ediții Big Brother a venit în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre perioada în care apărea pe micile ecrane, dar și despre noua lui viață din Germania. Iată cu ce se ocupă acum!

Soso, câștigătorul primei ediții Big Brother, a venit în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit atât despre noua sa viață, cât și despre momentul în care a câștigat reality show-ul, în 2003. Acesta, deși părea că va avea o carieră în televiziune, a ales cu totul alt drum. În acest moment, Soso are 41 de ani și este are profesia de medic în Germania.

„În 2011 m-am mutat în Germania și am făcut două specialități între timp: medicină internă și pneumologie. Lucrez într-o clinică destul de mare ca și pneumolog. A fost o experiență plăcută la Big Brother și am avut cele 15 minute de celebritate. Chestia cu celebritatea nu a fost niciodată punctul meu forte. Nu sunt genul pentru așa ceva. Îmi place foarte mult viața privată, să am liniște, anonimitatea e frumoasă”, a spus el.

În ceea ce privește premiul cel mare câștigat în 2003 la Big Brother, Soso a dezvăluit că i-a investit într-un apartament.

„Am câștigat 50.000 de dolari. Eram student la Timișoară atunci. Banii i-am cheltuit atunci. Mi-am luat un apartament, o mașină mamei mele. Apartamentul încă îl am”, a spus el. 

Sorin Fișteag, pe numele său real, a avut chiar și o întâlnire virtuală cu Andreea Raicu, prezentatoarea emisiunii Big Brother. Cei doi au depănat amintiri și au comemorat momentele în care se aflau împreună la același reality show.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni