Vlăduța Lupău, tradiții de Paște sus la stână! Cum va petrece artista Sărbătorile Pascale

30 Aprilie 2021, 17:10

Autor: Alina Popa

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din zona Ardealului i-a arătat lui Cătălin Măruță cum se pregătește pentru Sărbătorile Pascale. 

Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, a vopsit ouăle, apoi s-a urcat în căruță și a plecat la stână să aducă caș și urdă pentru masa de Paște. După ce au fost gata merindele, îndrăgita artista a venit în platoul emisiunii La Măruță cu un coș plin de bunătăți, dar și cu o dedicație muzicală pentru telespectatori. 

„Mi-am pregătit sufletul pentru sărbătorile astea și drept să-ți spun am muncit. Am muncit alături de mama și soacra mea”, a spus Vlăduța. Tot în familie va petrece și Paștele, iar în noaptea de Înviere va merge într-un loc special.

„Plecăm la părinții mei, la Șimleu Silvaniei, în județul Sălăj. Întotdeauna, de Vinerea Mare și până duminică seară, prima zi de Paște, suntem la părinții mei. În a doua zi de Paște mergem la părinții lui Adi. (...) De Înviere mergem la biserică, dar nu mă duc în oraș, ci in satul bunicilor mei, fie iertați. Acolo am copilărit”, a mai spus solista. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies