Ce scrie pe certificatul de nastere al acestui barbat din Hawaii. Nici macar cont de Facebook nu-si poate face cu numele asta

Ce scrie pe certificatul de nastere al acestui barbat din Hawaii. Nici macar cont de Facebook nu-si poate face cu numele asta
Data publicarii: 24 Septembrie 2014
Data actualizare: 24 Septembrie 2014
Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva a declarat razboi Facebook-ului. Potrivit noilor reglementari, oricarei persoane care isi deschide un cont cu un nume care par fals, ii va fi suspendat accesul la retea.

Potrivit noilor reglementari, Facebook doreste sa "stim tot timpul cu cine interactionam", iar regula a fost instituita pentru a"pastra comunitatea sigura".

Problema este ca Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva e chiar numele adevarat al barbatului, recunoscut de guvernul Statelor Unite. Insa numele barbatului de 29 de ani este cat se poate de real, iar Facebook nu ii faciliteaza procesul prin care sa dovedeasca acest lucru.

"Acesta este numele meu", a scris Silva intr-o postare pe Facebook, imediat dupa ce si-a redeschis contul, sub numele Chase N Silva. "Sunt un mandru locuitor al Hawaii-ului, care doreste sa-si foloseasca numele traditional".

Potrivit barbatului, citat de huffingtonpost.com, numele s-ar traduce prin "a fi puternic si a-ti trage puterea din Rai" si a fost ales de strabunica lui.

"Am cerut intotdeauna ca oamenii sa-si foloseasca adevarata identitate atunci cand deschid conturi", a spus Andrew Souvall, un reprezentat Facebook. Acesta a adaugat ca sunt persoane care au obiceiul de a folosi nume false "pentru a se angaja in infractiuni".

sursa: stirileprotv.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies