• Emisiuni
  • Love Island România
  • Alina Ceușan, cele mai proaspete declarații despre emisiunea Love Island România: „Un show efervescent”

Alina Ceușan, cele mai proaspete declarații despre emisiunea Love Island România: „Un show efervescent”

Alina Ceușan, cele mai proaspete declarații despre emisiunea Love Island România: „Un show efervescent”

Prezentatoarea show-ului așteptat cu nerăbdare de către telespectatorii PRO TV, Love Island - originalul, este superba Alina Ceușan!

Identitatea vedetei care va prezenta cel mai tare show din țară a fost dezvăluită! Alina Ceușan este cea care ne va ține la curent cu poveștile de dragoste sau dramele dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să împărtășească cu fanii cele mai proaspete detalii despre parcursul celor care s-au înscris la show-ul Love Island România.

„Fiți alături de mine în această călătorie pe care fiecare dintre noi o facem la un moment dat în viața noastră! Vă aștept în Love Island la Voyo și la Pro TV”, au fost primele declarații făcute de frumoasa prezentatoare a showului mult așteptat, Love Island.

Alina Ceușan amintește, de asemenea, că show-ul Love Island a făcut senzație în peste 25 de țări și speră din tot sufletul ca și în România să fie primit cu brațele deschise.

„Un show  efervescent, fresh. Un show de care cu siguranță se vor îndrăgosti mai ales datorită interacțiunii live prin intermediul aplicației, dar și a faptului că e genul de show pe care îl urmărești cu plăcere de pe canapea. Până la urmă a făcut senzație în peste 25 de țări și mă aștept ca publicul să îl primească cu brațele deschise și în România”, a mai spus Alina Ceușan.

Mii de români s-au înscris la show încă din primele zile de casting! Chiar din primele zile de castig, mii de români s-au înscris pentru a avea șansa de a face parte din show matrimonial, menit să aducă în prim-plan iubirea reală. Acest lucru arată că există un interes mare pentru acest gen de divertisment, care combină romantismul, drama și umorul. Scopul show-ului este să formeze cupluri între persoane singure, care vor trăi împreună într-o vilă de lux, sub supravegherea camerelor de filmat. Câștigătorii vor pleca acasă cu „sufletul pereche”, dar și cu un premiu substanțial.

Love Island România transformă visul în realitate pentru cei mai norocoși oameni care își doresc să-și găsească jumătatea. Acești tineri atrăgători și aventuroși vor fi cazați într-o vilă luxoasă, ascunsă într-o locație exotică. Această insulă paradisiacă va oferi decorul perfect pentru poveștile lor de dragoste. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni