Chef Foa, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum la MasterChef. Putini stiau ca are o astfel de pasiune

Chef Foa, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum la MasterChef. Putini stiau ca are o astfel de pasiune
Citeste mai mult despre: MasterChef, Chef FOA,
Data: 15 Septembrie 2015

La capitolul viteza, acest duo e o forta, cel putin pe soselele din tara. Stefan si Madalin Pascu sunt pasionati de motociclism, dar si de bucatarie. Cei doi concurenti au povestit ca au invatat singuri sa gateasca, in propria bucatarie.

Pentru a atrage atentia asupra lor, Stefan si Madalin au intrat in platoul MasterChef pe motociclete, surprinzandu-i pe cei trei membri ai juriului. 

MasterChef, prinde gustul competitiei! LUNI si MARTI, numai la PROTV!

"Ce intrare ca in filme!", a exclamat Chef Foa la vederea celor doi. Vizibil incantat de aparitia concurentilor, Chef Foa i-a rugat pe Stefan si Madalin sa ii permita sa incerce unul dintre motoare. Odata obtinuta permisiunea, Chef Foa a facut cateva ture in fata tuturor celor prezenti in platou, timp in care Madalin si Stefan si-au continuat pregatirea preparatelor. 

In timp ce Madalin a preferat sa gateasca o portie de Pasta al Tono, Stefan a optat pentru o portie delicioasa de Lampredotto Toscano, preparat care i-a adus si adus un sort MasterChef.

Din pacate, cei trei jurati MasterChef il asteapta pe Madalin in sezonul urmator, tanarul fiind sfatui sa isi perfectioneze tehnicile de gatit. 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies