Laura Cosoi si Jojo, eliminate de la "Masterchef - proba celebritatii"


	Laura Cosoi si Jojo, eliminate de la "Masterchef - proba celebritatii"
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, Jojo, MasterChef,
Data: 23 Decembrie 2013

In Ajun de Craciun veti afla care este vedeta care isi va trece in CV titlul de MasterChef. Pro TV difuzeaza marti, 24 decembrie, de la 20.30, ultima editie a super show-ului “MasterChef – Proba celebritatii”.

Laura Cosoi si Jojo sunt vedetele eliminate la testul sub presiune, unde au primit sarcina nu numai de a gati un preparat dat, ci si de a merge singuri la cumparaturi, de a-si alege cu grija ingredientele, de a se incadra intr-o anumita suma de bani si totul intr-un timp dat.

Show-ul “MasterChef – Proba celebritatii” este acum INTEGRAL pe voyo.ro.Anul acesta, vedeta castigatoare a acestui sezon va primi jumatate din marele premiu in valoare de 50.000 de euro, urmand ca cealalata jumatate sa fie donata unei cauze nobile. Asa se face ca vedeta care va castiga “MasterChef – Proba celebritatii” va primi jumatate din suma premiului, iar ceilalti 25.000 de euro vor oferi sansa la o viata mai buna prin educatie timpurie celor 1300 de copii saraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil in Gradinita, implementat de Asociatia OvidiuRo in parteneriat cu autoritatile locale din 20 de comunitati.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies