• Emisiuni
  • MasterChef
  • O nouă rețetă Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea

O nouă rețetă Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea

O nouă rețetă Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea

Lavinia Petrea va găti alături de Chef Joseph Hadad într-o nouă ediție Chef de MasterChef! Rețeta pe care o vor face este una foarte specială, întrucât i-a aparținut bunicii chefului, și o puteți obține numai dacă urmăriți acest nou episod. Însă, vă dăm un indiciu despre preparat: „miroase a Crăciun”, conform Laviniei. 

Încă de la început, Lavinia Petrea îi va mărturisi chefului că nu își petrece prea mult timp în bucătărie: „Eu dacă nu am chef, nu prea gătesc. Mâncăm ce avem în frigider”. Pe de altă parte, acest lucru nu o va împiedica să realizeze un preparat delicios. 

„Arată foarte bine și miroase minunat”, „Toate aromele sunt o explozie” vor fi unele dintre multele remarci făcute de juratul MasterChef și prezentatoarea PRO TV.

Totuși, vor apărea anumite probleme atunci când Lavinia va fi nevoită să se supună unei provocări: să facă exerciții de discție în timp ce gătește! „Doamne, n-am mai făcut exercițiile astea de câțiva ani”. Chef Hadad nu a lăsat-o singură și i-a dat o mână de ajutor. Pentru a vedea cum s-au descurcat cei doi cu dicția, dar și în bucătăria MasterChef, urmăriți noua ediție din Chef de MasterChef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni